2777
2789
عنوان

بیاین چی بگم ب این ادممم😑😑

101 بازدید | 15 پست

الان سه روزه ۴ ساعت خوابیدم اصلن حوصله ندارم

بعد تو یه کانال درسی عضوم امروز عکس روزای امتحان نهایی رو گذاشتن چن نفر برا شوخی گفتیم شهریورو ترمیم و...

حالا یه پسره پیام منو فقط ریپ زده میگه نهههه باید امیدوار باشیم من که ایمان دارم نهایی بیست میشم و...

منم با خنده گفتم شهریور میبینمت دوست عزیز

واییی چنان پرید بهم نفهمیدم چی بگم دیگه😐

گف من ک خرداد بیست میشم و فلانو با استادانی مثل آقای فراهانی و... همه بیست میگیرن

منم گفتم

علاقه ندارم شهریور برم مدرسه.

برای خردادم تمام تلاشمو میکنم ولی قطعا از الان نمیشه تصمیم گرفت ۲۰ میشی یا نه چون هنوز با سوالای نهایی مواجه نشدیم وگرنه کی دوست داره رد بشه؟!

ضمنا بهتره اعتماد بنفس کاذب نداشته باشیم قطعا کار دستمون میده.

بعد الان همه پشت اون در اومدن من نمیدونم چی بگم دیگه😭 اعصابمو خورد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جنبه شوخی ندارن خدا شفا بده😂

😑ببین برا امتحانای نهایی درسای تخصصی دو روز یه سه روز وقت دادن برا همین همچین حرفی زدم چون نمیشه تو دو روز همه کتابو جمع کرد 

😑نمیفهممشون

الان مثلا من دانشجوام وقتی یه درسی سخته یا کتابش سنگینه با دوستام میگیم اینو قراره قطعا بیوفتیم اینو نیوفتیم دیگه هیچ درسیو نمیوفتیم اینو میگیم صرفا برای نشون دادن اوج فاجعه بودن اون درس نه اینکه واقعا بیوفتیم به حرفت فقط باید میخندیدنو رد میشدن یا میگفتن خدا به خیر کنه چرا جو گرف اینارو 

😬تست و آزمون زمانی کافیه که شما جواب کنکورت آمده باشه و قبول شده باشی  حداقل روزی ۱۵ ساعت

برای یه دهمی روزه ۱۰ ساعت کافیه 

ضمنا ما که امتحان نهایی داریم فعلن رو نهایی متمرکز شدیم نه کنکور 

دوازدهمی نیستیم که روزی ۱۵ ساعت بخوتبم

الان مثلا من دانشجوام وقتی یه درسی سخته یا کتابش سنگینه با دوستام میگیم اینو قراره قطعا بیوفتیم اینو ...

😐واقعااا ماهم همیشه همینیم با دوستام 

جو گرفتن نداره 

یکیش میگه ترک تحصیل کن بنظرم😐