2777
2789

انقدر ناراحت شدم و عصبی که نمیدونستم پیش کی دردو دل کنم اومدم اینجا-الان تو ماشین نشستم-شوهرم سرپرسته تو محل کارش نمیتونم اسم کارشو بگم دو روزه یه دختر استخدام کردن دیروز که اومدم دنبال شوهرم از دور دیدمش-۴-۵تا پسر جوون کار میکنن اینجا و این دختره اومده استخدام شده -الان اومدم میبینم پشت میز نشسته شلوارش تا زیر زانوش یجور بدی لم داده حالم بهم خورد ازش-شوهرم تا دیروقت سر کاره این خانمم شیفتشو انداخته شب یعنی ۱۲ اوندورو برا میره خونه-شوهرم جوونه و امروزی ولی اهل نماز روزه و چشم پاکه-ولی خب قبول کنید هیچ زنی خوشش نمیاد یه همچین دختری همکار شوهرش باشه-بعد چون شوهرم سرپرسته باید با همشون در ارتباط باشه و این تازه کاره هی باید براش توضیح بده-چیکار کنم آروم بشم بهش فکر نکنم

اگه میخوای خب به شوهرت بگو که خوشت از این دختره نمیاد لطفا حدود‌تو باهاش حفظ کن . و البته بهش بگو که ...

بهش گفتم گفت تو منو نمیشناسی؟محل کارم خیلی بیشتر جدی ام ولی شوهرم خیلی جذابه و شوخ طبع تو خانواده همه دوستش دارن جذب مهربونیشن -بهم گفت خیالت تخت باشه من سرپرستم و تو کارم جدی ام-حتی دیروز اومد بچمونو برد داخل شرکتش گفت از عمد بردم که بدونه زنو بچه دارم-ولی با اینکه بهش اعتماد دارم دوس ندارم با این خانم هم کلام شه اونم این همه مدت از ظهر تا نصف شب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش گفتم گفت تو منو نمیشناسی؟محل کارم خیلی بیشتر جدی ام ولی شوهرم خیلی جذابه و شوخ طبع تو خانواده هم ...

خب دیگه . همسرتم حواسش هست . تو هم هرچند وقت یکبار برو محل کارش تا دختره بدونه حواست به شوهرت هست 

کاربری دست ۲ نفره 
خب دیگه . همسرتم حواسش هست . تو هم هرچند وقت یکبار برو محل کارش تا دختره بدونه حواست به شوهرت هست&nb ...

شوهرم میگ بی آرایش باید بیای محل کارم حتی یه رژ هم نباید بزنی دوست ندارم زنم جلو همکارام آرایش کرده باشه-خب منم خوشم نمیاد بی آرایش برم جلوی اون دختر جلف