2777
2789
عنوان

دخالت در بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 40 پست
فلانی جون حقیقتا ما خیلی زود درگیر زندگی مشترک شدیم  الانم به هم فرصت دادیم عشق و عاشقی کنیم و ...

مرسی عزیزم ممنون

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

می همیشه خیلی رک و قاطع میگم‌ نه بچه دوس دارم و نه قصدشو دارم . هر وقت صلاح بدونم با همسرم تصمیم میگیرم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با لبخند بگو ایشالله هرچی قسمته تا خدا چی بخواد

اینو بگن فکر میکنن خودشون میخوان  بچه دار نمیشن 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
مرسی عزیزم ممنون

خواهش میکنم 😍💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اینو بگه بعد میگن مشکل داره حتما

اینا همین که تا الان نیاورده فک میکنن مشکل داره

وگرنه از نطر اینا بعد ازدواج باید سریع بچه بیاری

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

می همیشه خیلی رک و قاطع میگم‌ نه بچه دوس دارم و نه قصدشو دارم . هر وقت صلاح بدونم با همسرم تصمیم میگ ...

اره اینم خوبه ممنونم

اره اما تهاجمی و یا با خنده بگه جوابه اینطوری مظلوم بگه هر دفعه میپرسن چنبار بپره بهشون دیگ جرات نمی ...

بعضیا ذاتا پررو و نفهمن 

من علنا به طرف گفتم به شما ربطی نداره این موضوع . گفت ربط داره جامعه داره پیر میشه 😅🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بعضیا ذاتا پررو و نفهمن  من علنا به طرف گفتم به شما ربطی نداره این موضوع . گفت ربط داره جامعه ...

لعنت به جوابش 🤣🤣🤣🤣

اره اینم خوبه ممنونم

البته از من قطع امید کردن 😅 قدیما زیاد پاپیچ میشدن

اره اما تهاجمی و یا با خنده بگه جوابه اینطوری مظلوم بگه هر دفعه میپرسن چنبار بپره بهشون دیگ جرات نمی ...

اره راست میگی ؛ اینبار خبری از مظلومیت نیست کاملا میپرم بهشون