2777
2789
عنوان

#چالش_۷۵_روز_سخت 💪 هرکی پایست بیاد👋

| مشاهده متن کامل بحث + 4279 بازدید | 359 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@توژاال  

@خزان_نارنجی  

@پروازبلند  

@sky9301  

@tanha_766  

بچه ها اگه کسی یادم رفت شما تگ کنید لطفا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم هستم فقط کجا باید گزارش بدم ، فقط با صبح زود بیدار شدن و زود خوابیدن مشکل دارم نهایت خوابیدنم یک ...

همینجا عزیزم هر شب بیا و کزارش بده یادت باشه اگه تقلب کنی یا انجام ندی باید از اول شروع کنیا

عیبی نداره اون قانون رو من برای خودم گذاشتم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

زبان رو چه جوری بخونیم ؟

زبان جزو قوانین اصلی نیست قانونیه که من برای خودم گذاشتم

میتونی مثل من پکیج بخری

میتونی بری کلاس

میتونی تو خونه کتاب گرامر بخری یا دانلود کنی هرشب یک گرامر بخونی و جمله سازی کنی با توجه به گرامر

سریال و فیلم ببینی و تکرار کنی جمله هارو 

چرا اینهمه آب؟واقعا لازمه؟

فواید آب خوردن که خیلی زیاده یه سرچ کنی مطالبش هست

ولی تو با توجه به آبی که تا الان میخوردی اضافه کن

مثلا اگه روزی ۴ لیوان میخوردی بکن ۵ لیوان بعد ۶ لیوان

عزیزم برنامه ای که نوشتی کمال گرایانه است و سخته قطعا و به وسطاش که برسی کلا خسته میشی

بیاین اگه میخوایم تغییر ایجاد کنیم از کم شروع کنیم و اونو دیگه تا اخر عمر ادامه بدیم و کم کم هی بیشتر و بیشترش کنیم

نه اینکه قوی شروع کنیم اما یا وسطاش شکست بخوریم هی و از اول شروع کنیم یا ناامید بشیمو کلا ولش کنیم

چون تجربه اشو داشتم دارم میگم

مثلامن چله بر میدارم و توی هر چله پنج تا عادت می‌ذارم

چله قبلیم از پنج دیقه روزانه مطالعه کتاب شروع کردم الان روزانه ده دیقه میخونم گاهی اوقات بیشترم میخونم و کم کم دارم نهادینه میکنم البته هرکسی خودش می‌دونه چی براش بهتره

حالا امیدوارم که واقعا بتونی از پس همچین برنامه خفنی بربیای عزیز ❤️

عزیزم برنامه ای که نوشتی کمال گرایانه است و سخته قطعا و به وسطاش که برسی کلا خسته میشی بیاین اگه می ...

عشقم من بیشتر این کارهارو انجام میدم چیزی نیست که انجامشون نداده باشم فقط گاهی تنبلی میکنم و مثلا بجای ورزش میرم تو گوشی یا بجای خوندن زبان فیلم میبینم 

اینارو نوشتم تا یه نظم بدم و تنبلی باعث نشه که کارامو پشت گوش بندازم

در هر صورت ازت ممنونم که بفکرم بودی و تایم گذاشتی و نوشتی برام خیلی گلی😘❤

@sefid_barfiiii ‍ 

اینه چالشی که گفتم حالا سمیرا میگفت چالش خودکشی خداییش مثل اسمش سخت نیست😂😂

@sefid_barfiiii   ‍   اینه چالشی که گفتم حالا سمیرا میگفت چالش خودکشی خداییش مثل ا ...

ممنون عزیزم خوندم غیر از دوش فنلاندی بقیه اش رو هستم 😂😂😂من شدیدا از اب سرد فراری ام حتی سونا هم که میرم بعدش به سختی و‌با شکنجه میپرم تو حوضچه ابسرد. حالا چه برسه که هر وز بخوام اینکاررو بکنم 😂😂😂😂

رژیم و سالم خوری و ورزش و عکس گرفتنش و اینا رو هستم قوانین اصلیش اکیه تو قوانین فرعی هم من فقط بچه داری دارم والسلام😂😂😂دخترم تازه ی هفته اس رفته مدرسه شروع مدرسه هم که میدونین برا والدین استرس زاتره پسرم بیست روز دیگه باید بره مهد 🥹🥹🥹🥹خودم مرخصی زایمانم تمومه باید برگردم دانشگاه🥹🥹🥹

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

سلام دلبرکم

خیلی خوبه ولی راستش من چند تا نقد به این چالش دارم که میترسم بنویسم و انگیزه ی دیگران رو کم کنم  

فقط یکیشو لازم میدونم بگم... اونم چون به سلامتی مربوط میشه. میزان آب مورد نیاز بدن بستگی به قد و وزن و جنسیت و میزان فعالیت و... داره. بیشتر از میزان مورد نیاز که بشه باعث فشار زیاد به کلیه ها میشه و‌‌ به بدن آسیب جدی میزنه

Hydration Calculator رو گوگل کنید تا میزان آب مورد نیاز بدنتون رو محاسبه کنید

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

من دوباره دارم با دقت میخونم ببینم از پسشون برمیام یا نه

چون واسه خودم یه برنامه دارم که کمی با این فرق داره

مثلا برنامه ورزشی از مربی دارم ولی ۲ تا ۴۵ دقیقه نیست

کتاب هم که تقریبا هر روز میخونم ولی یه کتاب جدید دارم که باید شروعش کنم و برام مهمه که بخونم

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

ممنون عزیزم خوندم غیر از دوش فنلاندی بقیه اش رو هستم 😂😂😂من شدیدا از اب سرد فراری ام حتی سونا هم ک ...

عزیزممم😂😂😂

من عااااشق آب سردم😍 اصلا حالمو خوب میکنه

شما که بچه دارید واقعا حق دارید ان شالله که موفق باشن بچه های گلت❤

خب پس خودتم که مشغولی امیدوارم موفق باشی عزیزدلم😍

سلام دلبرکم خیلی خوبه ولی راستش من چند تا نقد به این چالش دارم که میترسم بنویسم و انگیزه ی دیگران ر ...

سلام قشنگم😘😘

راحت باش هر نکته ای که مد نظرته بگو درمورد میزان آب منم یه سرچایی کردم و متوجه شدم زیادیش مضره و باعث مسمومیت آبی و... میشه ولی من دست به قوانین اصلیش نزدم و اورجینال نوشتمش حالا هر کی با توجه به بدن و زندگیش تغییرش بده

من دوباره دارم با دقت میخونم ببینم از پسشون برمیام یا نه چون واسه خودم یه برنامه دارم که کمی با این ...

ببین قوانین اصلیش رو بخون چون اون قوانین دوم رو من بر اساس نیاز و زندگی خودم نوشتم ولی در هر صورت اگرم نتونستی سرت سلامت😘😘

من تاپیک زدم تا شاید انگیزه ای بشه ب ای کسی و خودمم اینجوری که بیام یه جایی گزارش کار بدم بهتر میتونم رعایت کنم❤

نکته ایهم اگه بود خوشحال میشم بهم بگی👍