2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم منتهی منو همون اول تو ان تی گفت معلوم نیس خودم میدونسم دختره...منم مثل تو پسر دوست داشتم تاالان که ۸ماهمه گاهی فک میکنم به این چیزا واقعنم دست خودم نیس...

بسپار به خدا؛ هرچی خدا بده بهت بهترینه؛ دختر و پسرش مهم نیست؛ مهم اینه که سالم و صالح باشه و قدم داشته باشه تو زندگیت و اذیتت نکنه؛ عموی منم خیلی پسر دوست داشت وقتی بچه هاش پسر شدند از خوشحالی نمیدونست چیکار کنه میگفت که خداروشکر که پسر شدند؛ ولی الان که بزرگ شدن پدرشو دزاوردن گریه میکنه میگه کاش دختر بودن؛ بخاطر همین میگم هرچی خدا بهت بده مطمئن باش خیر توی همونه؛ ان شاءالله هم پسردار بشی هم دختردار

منو همه میگفتن دختر

خودمم باور کرده بودم

ولی توی دلم همش میگفتم خدایا من دوست داشتم همیشه بچه اولم پسر باشه

ان تی نرفتم انومالی که رفتم گفتن پسره واقعا به علائم نیست

ولی اگه دختر هم می بود عاشقانه منتظر دیدنش میشدم

جدید بود اکثرا ان تی احتمال دختر اگه بده ممکنه اشتباه بشه توی انومالی بگن پسر و وقتی ان تی میگن پس ...

امسال اطراف من خیلی اشتباه شد انتی گفت پسره انومالی گفتن دختره  یا حتی انومالی گفت دختره و تو هفت ماه فهمیدن پسره

اگه قبل بارداریت میگفتی پسر میخوای کمکت میکردم و کاملا هم بهت حق میدادم، اما الان که دختر شده اصلا حق نمیدم که بابت دختر شدنش ناراحت باشی، دختر باشه یا پسر الان بچته خداروشکر کن بابت داشتنش❤

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

امسال اطراف من خیلی اشتباه شد انتی گفت پسره انومالی گفتن دختره  یا حتی انومالی گفت دختره و تو ه ...

حتما جایی که میرفتن دستگاه های سونوگرافی شون قدیمی بوده و واضح نبوده وگرنه من خودم انومالی که رفتم به قدری واضح بود که هنوز دکتر نگفته بود خودم فهمیدم