2777
2789
عنوان

الگوتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم،تاالان به جرات میگم به همه خواسته هاش رسیده.تلاش زیاد و هدف جدی و صبر زیاد واقعا کیمیاست.اصلا عجول نیست من برعکس اون خیلی عجول بودم و‌خودخوری میکردم ولی الان دارم تغییر میکنم چیزی بگه باهمه وجودم بهش اعتماد دارم و صبر میکنم

و دیگه اینکه هیچکس و هیچ چیز نمی تونه زمینش بزنه و نااامیدش کنه.اصلا تحت تاثیر رفتارا و اشتباهات دیگران نیست.به راحتی مسببان حال بدشو کنار میزاره بدون ذره ای نگرانی و یاعذاب وجدان.منم شدم مثل خودش تازه فهمیدم دلیل حال بدم نزدیک ترین کس بوده بهم و به راحتی میزارم کنار بدون ذره ای حس بد

همسرم،تاالان به جرات میگم به همه خواسته هاش رسیده.تلاش زیاد و هدف جدی و صبر زیاد واقعا کیمیاست.اصلا ...

چقدر عالی عزیزم. این حال و شخصیت باعث میشه بتونی به هدف های زیادی برسی🤩

درخواست دوستی ندین لطفا

اینه🤦🏻‍♀️👈🏻   @پشمایحاجعبدالله    

🤦🤦🤦

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خانوم فاطمه زهرا(س) امیرالمومنین حضرت علی(ع)

چه الگوهای خوبی❤️❤️❤️❤️

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴