2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تمام وسایل خونه رو شستیم و فرش ولحاف تشک رو بردیم. پشت بوم یه روز گذاشتیم جلوی آفتاب بعد تمیز شستیم و خونه رو رنگ کردیم چون از تینر بدش میاد یک ماه درگیر بودیم،چهارچوب پرده هارم چک کن

«اللهم عجل لولیک الفرج»

ببینید باید زنگ بزنید سمپاش از بیرون بیاد اونا اصولی اول همه درزهای خونتون میبندن بعد با گاز سمپاشی میکنن همه شون نلبود میشن زمستون 1401ما درگیرش شدیم عید 1402 کلا خونمون سمپاشی کردیم و سه روز خونرو ترک کردیم بعدش اومدیم همشون نابود شدن .ولی بعدش تا یکماه در گیر شستشو هستید ولی ارزش داره چون نجات پیدا میکنید ازین خون اشام که اسمشم نمیخام دیگه بیارم .ما چهارماهه تو خونمون داشتیم 😖

ببینید باید زنگ بزنید سمپاش از بیرون بیاد اونا اصولی اول همه درزهای خونتون میبندن بعد با گاز سمپاشی ...

با سمپاشی نرفتن زیادتر هم شدن . من نفت ریختم کل خونه‌ رو ، خدا میدونه الان نابود شدند یا نه .. چون خودم زدم بیرون