2777
2789

نیازمند دعای تک تکتونم این دعا رو این لحطع اخر رمضان ازم دریغ نکنین

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و ال محمد

ممنونم گلم

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
۱۴ صلوات براتون فرستادم  لطفا منم دعا کنید 😔

ممنونم عزیز دلم چشم

من برات دعا کردم تو هم برام دعا کن شر دشمنانمون به خودشون برگرده

ممنونم گلم چشم

خدایا عمرمون با برکت کن

آخرین ماه رمضانمون نباشه

توفیق مجدد روزه گرفتن بهمون عطا کن

فرج آقامون صاحب عصر و زمان عج را برسون 

لباس عافیت بر تن تمام مریض ها بگردان

ازدواج جوانها رو آسن کن

دامن منتظران سبز کن 

و حوائج خیر همه رو بده

الهی آمین

عیدتون مبارک❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️😍😍😍😍

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
منم براتون دعا میکنم انشالله تو کارتون موفق بشید  فقط به خدا توکل کنین و هرگز از تلاش کردن دس ...

ممنونم عزیز دل چشم از تلاش دست برنمیدارم و امیدم ب خداست

خدایا عمرمون با برکت کن آخرین ماه رمضانمون نباشه توفیق مجدد روزه گرفتن بهمون عطا کن فرج آقامون صا ...

امین ممنونم عزیزم عید شما هم مبارک

ممنونم عزیز دل چشم از تلاش دست برنمیدارم و امیدم ب خداست

خواهش میکنم عزیزم🌹🙏🏻

خیلی خوبه که هم امیدت به خداست و هم دست از تلاش بر نمیداری👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

انشالله موفق بشی و به همه شیرینی موفقیتت رو بدی 

خدایا عمرمون با برکت کن آخرین ماه رمضانمون نباشه توفیق مجدد روزه گرفتن بهمون عطا کن فرج آقامون صا ...

چه دعای قشنگی 🌹🙏🏻خدا خیرتون بده

از عید که گذشت ، اما عیدتون مبارک و نماز و روزه هاتون قبول باشه