2777
2789
عنوان

ریدم بهشون با این برنامه ریزی امتحاناشونن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 26 پست
نهاییو با شب امتحان نمیشه بالای ۱۶ گرفت باید در طول سال می خوندین

تو کل ترم خوتدم.

از تابستون خوندم عیدم خوندم روزی ۷ ۸ ساعت خوندم حداقل ولی نمیشه هرجور فکر میکنم آخر کتابو میخونی آغوش یادت میره زیست کل فصلو بخونی هفته دیگه از مغزت پاک شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کل ترم خوتدم. از تابستون خوندم عیدم خوندم روزی ۷ ۸ ساعت خوندم حداقل ولی نمیشه هرجور فکر میکنم آخ ...

خب باید مفهومی بخونی که یادت نره

از الان عادت کن

سال اخر کلی مطلب قر و قاطی باید بخونی ک زیادم وقت ندارن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

امتحان نهایی دوازدهم سال پیش بیشترین فرجه ۱ روز بود😑 و یکسری درسا رو مینداختن شنبه که تعطیلات ۵ شنبه جمعه بخوره بهش...قشنگ یادمه فییزیک امتحان دوم بعد دینی بود و یه روز فرجه دادن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
ربطشو به شما نمیبینم  میتونی هرجور دوست داری حرف بزنی نمیتونی کسیو مجبور به خودت بودن کنی

اونکه آره هر چی هر جور بزرگ شده همونه . تنها چیزی ک تغییر نمیکنه آدمان !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
برا شما ک سال اخرتونه خوبه  😑اصلا پیر میشی تا از کنکور قبول شی

واسه چیمون خوبه عزیز؟!

ما بدتر شما سختی کشیدیم ما از دهم نهایی نبودیم و یهو شدیم تاثیر معدل ما مفهمومی خوندیم از دهم و دوازدهم یهو شدیم جزعی در واقع ما پیر شدیم و میشیم واسه قبولی دانشگاه 

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!