2777
2789

سلام خانوما

راستش من برای اولین بار تو نینی سایت دیدم که روز جهانی پریود😊 داریم برام جالب بود.

اما وقتی تاپیک ها و کامنتهای مختلف رو دیدم چشمام گرد شد.

این که تو بعضی تاپیکها بحث ها به حاشیه میرفت بماند اما اینکه برای بعضی خانوم ها این مساله وحشتناک بود،ازش خجالت میکشیدن،نسبت بهش اعتراض داشتن و... تعجب آور بود!

راستش اصلا فکر نمیکردم این مسئله برای خانوم ها دغدغه ی زیادی داشته باشه.

من قبل از اولین پریودم یه کتاب به زبان ساده درمورد پریود که مامانم خریده بود، خوندم و برای همین وقتی اولین بار خون دیدم اصلا نترسیدم.

مادرم و خواهرام برام یه دورهمی کوچولو گرفتن و ورود به این پروسه رو بهم تبریک گفتن.

اما وقتی با دوستام درمورد اولین خاطره پریود صحبت کردیم از رسما و حالتای عجیب غریب بینشون تعریف کردن.

اون حرفا یادم رفته بود تا الان که تو نینیسایت مواجهش شدم.

من موافق این نیستم که کسی پریودش رو همه جا جار بزنه اما ترس از اینکه خونواده مخصوصا همسر بفهمن اذیت کننده نیست؟چرا بعضیا این قضیه رو نقص میدونن؟🤔

با این قضیه که تو سن نامناسب مسائل و تغیرات جسمی و جنسی به فرزندانمون آموزش داده بشه مخالفم چون هر آموزشی مقتضای سنش رو داره، اما بموقعش و توسط اول خونواده دوم اموزش پرورش موافقم.

سلامت روانی نه تو کاملا مخفی کردنه نه تو کاملا بازگو کردن .

ممنونم که وقت گزاشتید.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خوندم موافقم باهات عزیزم  ولی متوجه نشدم که   آیا عده ای از اینکه همسرشون متوجه این قض ...

اره خجالت میکشن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
روزجهانی واصه چی؟

بهداشت پریود

ایول به دورهمی که واست گرفتن😐😐😐😉

اره تو اون کتاب نوشته بود اگه نیازه و پسر هم دارید بصورت سربسته به اون توضیح بدید که دخترتون پریود میشه و باید حالش مراعات بشه

خیلی بعضی بازخوردها از اون ور بوم افتادنه .توی تل گرام یه پست میخوندم که دختره  درد پریود داشت و مثلا چون نسل الان بود راحت به پدرش میگفت که بابا پریود چقدر درد داره و ازین حرفا. خب ما اگه میگیم نترسیم و خجالت نکشیم به معنی این نیست که معیارهایی ازین دست رو که توی خون و رگ وریشه همه انسانها به عنوان حیا وجود داره رو زیر پا بگذاریم.خب اینکه پدر دختر من بدونه که دختر ۱۴ سالش پریود میشه چه نقشی در ارتقای فرهنگ ما داره. بلکه اینکه دختر ۱۴ ساله من ازینکه این تغییر توش اتفاق افتاده نترسه و خجالت نکشه و به عنوان یه فصل جدید توی زندگیش بپذیره و بهداشت اون رو رعایت کنه مهمه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
خیلی بعضی بازخوردها از اون ور بوم افتادنه .توی تل گرام یه پست میخوندم که دختره  درد پریود داشت ...

بنظرم اگه پدر بدونه که دخترش الان پریوده و دچار تغیرات هورمونی شده میتونه درکش کنه بدخلقیات و زودرنجشش رو درک کنه.حداقل سربسرش نزاره نگه دخترم دخترای قدیم😁😁

دخترمنیاز نیست هی سرخ و سفید بشه مبادا پدرش بفهمه.

من خودم دوس نداشتم به پدرم بگمامامیشه از طریق مادر گفت

معذرت میخوام بعد این خانمهای خجالتی چطور پیش شوهرشون میخوابن؟!!!!

همین برای منم سواله.

من یه رفیق دارم اوایل پیش شوهرش لباس عوض نمیکرد میگفت پرو میشه

به نظر من اصلا لازم نیست اینقدر بزرگش کرد که جا زده بشه اما میشه تغییرات زیستی و هورمونی که در دخترا ایجاد میشه رو در یک بحث ساده علمی توضیح داد که دیگه اینقدر فهم و درک در خصوص طبیعی بودن این شرایط ایجاد بشه تا دخترا مجبور نشن انتخاب کنن بین جار زدن یا خجالت کشیدن همونطور که مثلا کسی از سرماخوردنش خجالت نمیکشه و جارم نمیزنه چون همه میدونن چطور ایجاد میشه و علایمش چیه

خدایا ممنونم واسه هدیه ت قول میدم خوب نگهش دارم