2777
2789

سلام وقت بخیر

بخاطر دعوای خواهر شوهرم برای طلاق با همسر سابقش

همسر ایشون به ماشینی که به نام بنده هست و دم در پارک بوده حمله کرده و خسارت وارد کرده شاهد و فیلمشم هست.

ما با خانواده همسرم در یک ساختمان زندگی میکنیم.

من ماه آخر بارداری هستم و شراایط رفتن به دادگاه و رسیدگی ها رو واقعا ندارم.

شکایت از طریق خدمات قضایی انجام دادم.

پول هم برای وکیل ندارم متاسفانه .

همسر ایشون مزاحمت خیلی دارن. هر روز میاد شیشه هارو میشکونه.

در مسیر دادگاه به راحتی خانواده همسرمو پیاده  میکنه و کتک کاری میکنه.عکسای بی حجاب خواهر شوهرمو میاره میچسبونه به ماشین ما سر کوچه میزنه....

تو خیابون  با همسرم درگیر شده کتک کاری.و خیلی چیزای دیگه . حتی حکم جلبشم هست. ولی چون مکانی نداره نتونستن بگیرنش.

من هم باردارم نمیتونم. هم‌میترسم بلایی سرم بیاره.یه عمر پشیمونی برام به بار بیاره.

میتونم وکالت کاری به همسرم یا کس دیگه بدم که بقیه کاراو انجام بده؟

بارداری از یه طرف استرس این چیزا نابودم کرده.

ممنون میشم اگه‌راهنماییم کنین

بله میشه. همسرتون برای شما مثل وکیل میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیر 

برای دادگستری این نوع وکالت دادن فایده ندارد 

از طریق دادگستری هم پیگیری این کارها برو و بیای زیاد دارد و نتیجه بازدارنده ای هم ندارد 

راه های دیگری هستند که بهتر و زودتر می توان به خواسته خود رسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر وکالت کاری برای امور قضایی مثل دادگاه و اینا قابل قبول نیست. فقط خودتون یا وکیل رسمی از جانب شما حق پیگیری دارند.

اصطلاحا هر کسی که وکالت کاری از طرف شما داشته باشه توی محاکم "فاقد سِمَت در پرونده" محسوب میشه.