2777
2789
عنوان

واکسن ۲ماهگی و تب بچم لطفا بیاین

1603 بازدید | 16 پست

سلام مامانی ها امروز دخترمو واکسن زدم تا شب خوب بود یهو تب کرد و تبش بالا و پایین میشه بعضی وقتا تا ۳۷.۲میره چی کار باید بکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره بده مراقبش باش.اگر تبش بالا رفت دستمال رو با عرق کاسنی مرطوب کن بگذار رو پاش....

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

بالاي ٣٨ بعد واكسن خطر داره 

با دستمالي ك با اب ولرم نمدار كردي دست و پاشو بكش

منم ديروز ٤ماهگي دخترمو زدم خيلي بيتابي كرد فسقلي

باید خلیل بود و به یار اعتماد کرد،گاهی بهشت در دل آتش نهفته است... . http://omidetallaeeman.mihanblog.com/ خوش اومدی...

عزیزم اگر شد 37.7یا 37.8 بهش هر 6ساعت دو برابر وزنش قطره استامینوفن بده.

زیاد لباس تنش نکن.

طبیعیه این حالتها نگران نباش.

پاشویه اش کن البته با آب ولدم نه سرد.یه دستمال خیس کن بذار روی پاهاش

اگر با این کارها خوب نشد و تبش رفت بالای 38 به نظرم برو دکتر.

امشب هوشیار باشید با شوهرت نوبتی بالا سرش بیدار بمونید.

الله صل علی محمد و آل محمد

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن

زیاد شیر بده بخوره تند تند جاشو عوض کن چون ادرارش زیاد میشه.

شیر بخوره خیلی موثره من به دخترم هر ساعت شیر میدادم حتی تو خواب بود خداروشکر واسه دو ماهگی دمای بدنش نهایتا37.6 بود

مرسی مامان مهدیس یعنی ممکن تو خواب تبش بالا بره؟

آده عزیزم ممکنه.حتما امشب حواستون باشه.

دستمال نمدار بذار روی پاهاش بین دو تا ران پاش اونجا شریان اصلی بدن رد میشه فقط دستمالت با آب ولرم نزدیک به دمای بدن نمدار کن