2777
2789

چی هست؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چالش چیه ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

کی میاد تا ۱۴روز باهم یه تغییر ریزکنیم؟

هررزو یک پادکست گوش بدیم

هرروز شکرگذاری کنیم

هرروز سی صفحه کتاب بخونیم

هرروز مدیتیشن کنیم

هرروز یکساعت پیاده روی کنیم

هروز هشت لیوان اب بخوریم

هرروز برا گنشکا نون خورد کنیم

هرروز ۱۵دقیقه ورزش کنیم(چون بینیموعمل کردم بوکال انجام دادم نمیتونم برم باشگاه همین۱۵دقیقه هم نباید انجام بدم ولی خب)

هرشب ساعت یک یا دوازده نیم بخوابیم

باهم یه چله رو شروع کنیم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چی هست؟

۷۵ روز باید رژیم سالم و آب و ورزش و قانون های که برای خودت بزاری و اینا انجام بدیم

۷۵ روز باید رژیم سالم و آب و ورزش و قانون های که برای خودت بزاری و اینا انجام بدیم

خدایا من صبر ندارماااا😍 صحیح سالم بغل بگیرمش ان شاءالله 😘🌹 
خب چیه چالشش بگو دیگه

پایتم

جدییییی 

بیا تروخدا 

چالش پارمیدا؟

ارررررره