2777
2789
عنوان

متلک گفتن های زن داداشم

1511 بازدید | 49 پست

همه حرفهاش رو در قالب شوخی و خنده میزنه.منم آدم حاضر جوابی نیستم ضمن اینکه دلم نمیخواد داداشم دلخور بشه ازم.

من هیچوقت بابت بچه هام بهشون زحمت ندادم.دکتر لازم میشم نمیرم ، آرایشگاه نمیرم ، خرید نمیرم ، تفریح نمیرم چند روز میشه اصلا رنگ بیرون رو نمیبینم نشستم تو خونه بچه هامو بزرگ میکنم که نه به کسی زحمت بدم نه منت به سرم باشه.

بعد دیروز تو مهمونی خونه مامانم میگه جوجه کشی راه انداختی دیگه بچه نیاری ما نگهش نمیداریم سر سفره هم سیرش نمیکنیم‌.

بقیشو مینویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چند تا بچه داری 

هرچندتا داشته باشه حق زدن همچین حرفی رو نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مگ اون نگه میداره ک حرف زده

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️