2777
2789
عنوان

بورسی ها خواهش میکنم بیاید ضروریه

216 بازدید | 31 پست

بچه ها من دیروز ۱۰۰۰سهم سیمانو که عرضه نویسی بود خریدم شد یک میلیون

یه مقدار پول رو قدرت خریدم داشتم امروز صبح نگاه کردم یک میلیون دیگه خود به خود از قدرت خریدم برداشته و بازم به سهم سیمانو اضافه شده..یعنی دومیلیون

مگه دیروز فرصت خریدش تموم نشد؟

بعدش چکار کنم..میترسم باز از قدرت خریدم کم کنه..سرخود برام سهم بخره...چکار کنم؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

منظورتون صندوق مفیده؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

احتمالا دو بار درخواستت ثبت شده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
احتمالا دو بار درخواستت ثبت شده

نمیدونم فقط همون دیروز درخواست دادم..فقط هم یک میلیون خریدم دیشب نگاه کردم پرتفوی یک میلیون بود..امروز صبح همینجوری باز کردم میبینم شده دو میلیون

مگه هنوزم کسی تو بورس مونده ؟ حیف پول نیست ؟

این موردی که استارتر میگن با قیمت پایه عرضه میشه منم خریدم، مشابه همین حدود سه ماه پیش یه صندوق دیگه رو هم خریدم تو سه ماه کلی سود کردم

احتمالا سفارشت دو بار ثبت شده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این موردی که استارتر میگن با قیمت پایه عرضه میشه منم خریدم، مشابه همین حدود سه ماه پیش یه صندوق دیگه ...

عزیزم من برا بلند مدت میخام شش ماه تا یکسال به بالا

بنظرتون بلندمدتش بهتره؟