2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم هر تاپیکی میزنم😑

171 بازدید | 23 پست

همش یه فضوله پتیاره پیدا میشه بگه مگه مرد نیستی 

نه صدهزار بار گفتم ک من دخترترنسم

چرا مردم ما اینجورین بیرونه سوشال مدیا واسم غیر قابل تحمله😭

میام اینجاهم بجا اینکه به سوالا یا محتوایی ک زدم توجه کنید همش میگن مرد نیستی مگه اون چیه مگه اون چی نیست

پس من کجا برم تا اذیت نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش ، اینجا جهان سومه نباید توقع روشن فکری و درک از همه ی آدما داشته باشی . اروپا و آمریکا و روسیه و استرالیا نیست اینجا . 

زن ، مرد ، تررنس و ...فلن هرکدوم یجور فشار رومونه و اسیریم . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

والا زنانگی و لوندی یسری ترنسا که روح و تمایلات دخترونه دارن از دخترایی که تررنس نیستن خیلی بیشتره . 

فقط توی جسم اشتباهی متولد شدن . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

از حرفای کستیی که تیکه و مسخره میکنن ناراحت نشو . تو اینجور خلق شدی ولی بعضیا فک میکنن از قصد داری ادا در میاری .

فقط یه پیشنهاد دارممم 

زباننننن قوی کن ، پول و سرمایه جمع کن ، مهاجرت کن . 

حتی از طریق پناهندگی میتونی بری اروپا یا امریکا بگی کشور خودم جنسیتمو قبول ندارن و آزارم میدن .