2777
2789
عنوان

یچیزی راجب تاپیک...

50 بازدید | 2 پست

کاربر 

@گییسووکمند که تاپیکتم قفل کردی😐کل صحبتتو نخوندم ولی...

پیرو اون تاپیک قبلیه باید بگم خودشون تاپیک زدن اعتراض کردن و مقایسه کردن و بقیه ام جوابشونو دادن مثل خودشون!

وگرنه اوضاع همه خرابه اما اینکه هی امثال شماها میایید ناله میکنید باعث میشه کسایی که از لحاظ شغلی و زمان تحصیل ده برابر بیشتر از شما سختی کشیدن بیان بهتون بتوپن خیلی سادس!

ناراحتید؟اکی همه ناراحتن از وضعشون ولی دقیقا فازتون چیه هی یهو یه جنبش میایید راه میندازید اینجا؟دقیقا اینجا چیکار میتونن بکنن واستون؟دست مردم نیست خب؟که اگه دست اونا بود خودشون وضع کاروبار خودشونو درست میکردن!

همه اوضاعشون خرابه و هیچکس نباید اینا رو باهم مقایسه کنه و هی ناله کنه!بعدشم اگه نی نی سایت جای داغوونیه پیرو فک کنم پارگراف آخرتون پس خود شما اینجا چیکار میکنید عزیزم؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
با اجازه ی استارتر! بچه ها معنی این آهنگ میشه این که من برداشت میکنم؟(یعنی کاری به گذشته ات ندارم و ...

اگر مثل بقیه نمیپرید به آدم ‌.وقتی میگید با اجازه یه سوال بمرسم صبر کنید استارتر بگه بفرمایید.این جه اجازه گرفتنی هست.چرا خودتون‌تاپیک نمیزنید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.