2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ

133 بازدید | 12 پست

بیاین آنلاین شاپ خودتون رو اینجا بگید تا از همدیگه حمایت کنیم

من پیج لباس زیر دارم 

اینستاگرام،روبیکا،تلگرام 

yas_glry

از روش های پیشرفت پیجتون هم بگید تا همه استفاده کنیم

خدا همیشه هر کجا با من بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل الان پیجتپ‌دیدم اینجوری تو تلگرام نزار مدل تلگرام با مدل اینستا باید فرق کنه خیلی مهمه چجوری ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت شما پیج دارین کانال تلگرام ؟

ببینم مدلشو و راه درستشو تا اصلاح کنم 

ممنونم عزیزم از راهنماییت شما پیج دارین کانال تلگرام ؟ ببینم مدلشو و راه درستشو تا اصلاح کنم 

نه ندارم هرچی ساده تر و خلاصه تر بهتر دیوار که انقدر رشد کرد بخاطر سادگیش بود عکس و توضیحات پایینش سایز بعد قیمت حتما بزار رنگ بندی اگر داره رنگ بندی رودر عکسات بزار تن‌پوش نیاز نیست بزاری میتونی از این حلقه های مخصوص  بگیری برای سوتین هم نیم‌تنه مخصوص هست خود قیمت زدن کلی رو فروشت اثر میزاره مردم حوصله ندارن باز پیام بدن قیمت چنده میرن جایی که قیمت مشخصه

نه ندارم هرچی ساده تر و خلاصه تر بهتر دیوار که انقدر رشد کرد بخاطر سادگیش بود عکس و توضیحات پایینش س ...

خیلی عالی بود عزیزم حتما امروز اصلاحش میکنم ممنونم ❣️❣️❣️