2777
2789

من با خانواده همسرم و خانواده خودم مشکلاتی دارم که باهاشون هیچ رفت و آمدی ندارم 

اما همسرم رفت و آمد می‌کنه باهاشون توی این چند سال 

حالا میخواد مهمونی بده و هر دو خانواده رو دعوت کنه ( دختر عمو پسر عمو هستیم ) 

گفتم چرا رفتی توی مهمونی ها که حالا دلت بخواد مهمونی بدی ، من نیومدم الانم مهمونی نمی‌خوام بدم 

بهش گفتم اگر بخوای توی خونه بگیری من نیستم 

یا ببر شون رستوران واسه شام 

یا اگر قراره خونه باشه من اون شب رو خونه نیستم 

بهم گفت غلط میکنی نباشی اینقدر میزمنت تا خون بالا بیاری مثل چی بمونی و پذیرایی کنی از سر کشی میندازمت 

چیکار کنم من واقعا نمی‌خوام چشمم به چشم شون بیوفته  

دلم گرفته از زندگیم 

از بابا و مامانم که الهی خیر نبینند 

ازشون کینه کردم 

خانوادم منو به اجبار شوهرم دادن به پسر عموم 

اما در حالی که به دو خواهرم که به ترتیب از من یکسال و دوسال کوچیک ترن اجازه دادن درس بخونن و با هرکس می‌خوان ازدواج کنند 

از خانواده عموم هم کینه کردم که چون دیدن حال منو و اجبار کتک بابا و داداشم رو اما کاری نکردن 

پا پس نکشیدن 

غلط میکنه اینطوری حرف میزنه 😐 بیشور

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برات ناراحت شدم، حداقل زندگی خودت رو تلخ نکن اگر واقعا نمیتونی تحمل کنی جدا شو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بچه داری؟  اگر داری برو مشاوره زندگیت درست کن نداری طلاق بگیر این که زندگی نشد

همون اوایل ازدواج دوبار به زور و بدون میلم باردار شدم 

الان دوتا پسر دارم 

مشاور رفتم قبلا دوست داشتن رو که مشاور نمیتونه به وجود بیاره 

لااقل کاش شوهرت هواتو داشت این وسط دلتو به دست میاورد و مجبورت نمیکرد

بنظرم ارزششو داره که با جنگ و دعوام که شده به هم بزنی مهمونیشو

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

شماکه نمیتونی باهمسرت مقابله کنی یاطلاق بگیری پس بهتره کینه هاتوفراموش کنی حالااشپزیوبگوغذاسفارش بده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمی‌گم ناراحت نباشی اما خب تا کی میخوای این احساس رو با خودت داشته باشی الان دیگه ازدواج کردین. بنظرم برو مشاوره گل چون ببین الان اون کینه و ناراحتی فقط فقط داره خودت اذیت می‌کنه نه هیچ کس دیگه. آدم کلا یه بار فرصت زندگی داره چرا قدرشو ندونه

دیگه الان ازدواج کردی تموم شده سعی کن شرایطتت و بهتر کنی نه بدتر.نذار حرمت بین خودت و شوهرتم شکسته بشه چون وقتی خانوادت اینجورین مسلما شرایط طلاقم نداری پس حساب شده عمل کن نه با لجبازی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من از اونام که میگم کوتاه نیا و ......

ولیییییییی

تو شرایطت فرق داره، سعی کن عادی رفتار کنی، نمیگم ببخش و .... ولی زیاد هم سخت بگیری خودت اذیت میشی

به شوهرت بگو من فقط بخاطر تو تحمل میکنم 

برای غذا و پذیرایی هم سخت نگیر ، از بیرون بگیر ، برنج رو خودشون که اومدن کمک بگیر بگو بلد نیستم زیاد درست کنم و...

تازه منت هم می‌ذاری سر شوهرت

از این به بعد هم برو مهمونی ها رو که سرت بی کلاه نمونه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.