2777
2789
عنوان

راجب خیانت دیشب همسرم

1829 بازدید | 75 پست

بهش صبح گفتم گردن نگرفت گفت برای دوستم اجاره کردم و حتی میخواست منو بزنه که چرا گوشیشو چک کردم دیگه نگفتم بهش  راجب اون هرزه ای که باهاش قبلا بوده نمیخوام بدونه رفتم تو همراه من ولی خیلی پرو بود یه جوری رفتار کرد انگار من مقصرم بعدشم با دعوا و دادو بیداد گذاشت رفت مغازه ‌گفت اومدم وسایلتو جمع کرده باشی میری خونه پدرت گفتم باشه اول به مادرت و خواهرت میگم گند کاریتو بعدش میرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا تو همچین زندگیی میمونی؟ بابا ولش کن اینقد شوهر هست اصلا شوهرم گیرت نیاد برو مستقل شو دوس پسر بگیر عشقو حال کن مگه اسکلی با این میمونی😐حالا تو خیانت کنی خودش تو سه سوت ولت میکنه ها

بدتر از خیانت رفتار بعد از خیانتشه‌ازش جدا شو

اره میخوام واقعا جدا بشم ولی توافقی میخوام راضیش کنم چون واقعا توان رفتن دادگاه رو ندارم و متاشفانه هیچ مهریه خوبی هم ندارم 

سلام به عزیزان نی نی سایت! من دانشجوی روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی هستم و برای پایان نامه روی اضطراب نوجوانان (12 تا 17 سال) کار میکنم. سختی کارم اینجاست که هم مادر و هم نوجوانش باید پرسشنامه مربوط به خودشون رو برای این پژوهش پر کنن و خیلی ها حاضر به وقت گذاشتن و کمک کردن بهم نیستن :( با اینکه هر کدوم از پرسشنامه ها فقط 10 دقیقه وقت میگیره.

ازتون خواهش میکنم به من دانشجوی طفلک کمک کنین

لینک پرسشنامه ای که مادر باید پر کنه

https://survey.porsline.ir/s/D5Ukkkpm

لینک پرسشنامه ای که نوجوان باید پر کنه

https://survey.porsline.ir/s/URkKQn2F

هیچ اطلاعات شناساننده ای هم ازتون گرفته نمیشه و کاملا ناشناس باقی میمونید

البته اینم بگم که اگر مادر پر کنه و نوجوان پر نکنه (یا برعکس) علنا زمانی که لطف کردید و گذاشتید بی اثر میشه چون نمیشه ازش توی پژوهش استفاده کرد

پیشاپیش دمتون گرم که نجاتم دادین

این معلومه خیلی ازت سرد شده😐💔

سرد شده ولی روزی دوبار رابطه میخواد سرده ولی همش میچسبه بهم شبا بیدار میشه منو بغل میگیره عمیق منو میبوسه و میخوابه اگه سرده این رفتارا چیه؟؟