2777
2789
عنوان

مراسم بله برون چکار کنیم؟

1039 بازدید | 42 پست

سلام 

مراسم بله برونم نزدیکه  خودم ۲۹ سالمه  ولی کوچیکتر میخوره به خودم میاد ۲۲ باشم .داماد  از من کوچیکتر سنی  ۷.۸سال .

چند تا سوال داشتم  از بچه ها  اینکه برا مراسم  بله برون  ما جا کم داریم .اونا نزدیک  ۵۰ .۶۰ نفر میشن  پذیرایی حدودا ۴۰ متره ۳دست مبل نفره گذاشته هست  .

مهمانامون بیان جا نمیشن ...اگر قسمتیم تشک بندازیم باز  مبلا  همه جا نمیشه  

یا مثلا اگر مبل باشه و تشک کیا باید رو مبل بشینن کیا پایین؟

و اینکه ضرفا پذیرایی یا استکان ها  برای  تعارف  اگر یکدست نباشن زشته؟

من حتما بید برم ارایشگاه؟ارایشگاه ک میرم  چه ارایشی باید بگم بزنه  که سنمو بالا با ارایش نشون نده؟

کلا من یکبار رفتم  تو عمرم ارایشگاه میترسم برم   بعد ارایش زنونه بزنن سنم از داماد بیشتر بزنه نمیخوام اینطوری بشه 

ممنون میشم دوستان  نظر بدن   

هزینه اینکه بخوایم بریم تالار بله برون بگیریم نداریم  یک  بله برون ساده میخوایم بگیریم با شیرینی وچایی و میوه 

برای جا  و مکان  و ظروف  وارایش ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایش خیییلی لایت و ملیح با رژ روشن بگو بزنه رژلب تیره سنو زیاد نشون میده 

واس پذیرایی هم اونقدر شلوغ میشه که هیچکس به یکدست نبودن لیوانا و اینکه کجا بشینه مطمعن باش توجه نمیکنه😂

لطفا لایک ننمایید🗿

تبریک میگم عزیزم

مبلارو نمیشه دور تا دور بچینید؟ببخشیدا مثلا بنگاه طور😂همه کنار هم مثلا

لیوان شربت اگه میخواید بدید پلاستیکی طرح دار خیلی شیک هست

ما برای چایی با شیرینی اخر وقت دو دست استکان اوردیم نه چرا بد باشه 

من پس فرداش عقدم بود واسه همین بله برون خودم خیلی ساده ارایش کردم موهامم صاف کردم البته حجاب داشتم

یکم زیاد دارن میارن😂😂من ۲۴تا بودیم با خودمون

راستش عزیزم باید یه سالن اجاره کنید حتما نباید تالار باشه

بخصوص چون سن شما بیشتره باید خیلی تحویلشون بگیرین ..

و اینکه بله برون با شام هست باید به مهمون هاشون شام بدین 

هرجا گرفتی هم باید بزاری برات گل ارایی کنن و جایگاه عروس داماد دربیارن

در رابطه با ارایشگاه هم در حد یه گریم باید بری نه درحد مجلسی ارایش شد..

لیوان و اینا مهم نیست چون تعداد مهمونای اونا زیاده

الان بله برون آنقدر شلوغش نمیکنن .ولی برای منم جمعیت زیاد بود مبلارو گذاشتیم توی اتاق و صندلی و میز کرایه کردیم هر سه تا صندلی یه میز کوچیکه جلوشون بود و یه شاخه گل و دستمال تاشده و بشقاب میوه و شیرینی ظرفی کوچیک و آب معدنی یک نفره گذاشتیم چای هم پذیرایی کردیم. ولی همه چی ست و یه دست بود با گل طبیعی هم تزیینات انجام دادیم و یه دکور کوچیک داشتم.البته همونجا عقد خونده شد و بعدش رفتیم محضر و ثبت کردیم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

سني كه عزيزم ٧/٨سال زياده خصوصا پسر اگه زير سي باشه پسر ٢١ساله قطعا متفاوته با دختر ٢٩ساله پس اگه واقعا در قيدو بندي رها كن اگه نه كه مباركه 

صندلي سالني بگينيد به نظرم خيلي بهتره دو رديفه هم حتي ميشه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

من ده ماه از همسرم کوچیکترم

بعد تولد بچمون صورتم خیلی بهم ریخت 

شما هم الان زایمان نکردی برا همین سنت کمتر نشون میده 

نمیخوام سرزنش کنم 

خواهرانه میگم اینده متوجه میشن اگر برات مهمه سنت کم نشون بده 

من ده ماه از همسرم کوچیکترم بعد تولد بچمون صورتم خیلی بهم ریخت  شما هم الان زایمان نکردی برا ...

من همسنم قبول نمیکنم این چجوری۷/۸سالو قبول کرده›😐😂

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم🤍🌵

۷/۸سال کوچکتره؟ نکن باخودت این کار رو. 

هنوز هیچی نشده،  بفکر ارایشی که سن ات بالاتر نزنه. 

فردا سر هر مسئله ای نگران خواهی بود که بزرگ بودنت به چشم نیاد. 

پسر ۲۱/۲۲ساله واقعا مطمئنی برات تکیه گاه باشه؟ 

تو این زندگی میتونی براش معشوقه باشی و مادر نباشی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401