2777
2789
عنوان

شماهایی که دختر ندارین....

1315 بازدید | 50 پست

خواهر هم ندارین؟

احساس تنهایی نمیکنین مثل من

پسرام بزرگ شدن کمی کلی حرف مشترک و علاقه مشترک با باباشون دارن 

من تنهام 

کاش یکی بود در مورد لباسم نظر میداد یا میگفت آرایشت خوب شده یا کمکم موهام رو سشوار میکشید یا هرجی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه خواهر دارم نه خاله دارم و مجردم هستم واقعا هیچکسو ندارم خیلی تنهام

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

خواهرم ۳ تا پسر داره و الان بزرگ شدن هر وقت زنگ میزنم خونست میگه کجا برم تنهایی😁

منم که یه شهر دیگم و ازش دورم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
نمیتونی بچه بیاری؟

دومی هرکاری کردم دختر بشه ولی خوب صلاح نبود

گرچه بعدش به خودم گفتم یه دختر بیاری آینده بی خواهر تنها باشه وقتی خاله و دخترخاله هک نداره

وضعیت اقتصادی هم مناسب سه تا نیست واقعا

من خواهر ندارم و خاله و عمه هم ندارم ، یک عمره فقط منو مادرم هستیم هیچ کس برای هیچی من نه نظر داد نه کمک کرد همیشه تنهای تنها بی همدم

الحمدلله دو تا دختر دارم البته هنوز کوچیکن ولی بالاخره توو کوچه ی ما هم عروسی شد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

چه ربطی داره 

با پسرات صمیمی تر باش،و بیشتر بهشون نزدیک شو 

پسرات نظر بدن در مورد لباسات یا موهات 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن