2777
2789

من با آقایی در ارتباطم قصدمون ازدواجه رفتارش باهم خیلی خوبه در کل خوبه 

اما اوایل آشناییمون بهم گفت من چند ساله با خانومی هستم که مثل خواهر هست مثل رفیقم هست بعد من یک بار بااون خانم به طور اتفاقی چت کردم به دلایلی بعد اون خانم خیلی خوب رفتار کرد حتی چندین بار بحث داشتیم اون خانم رابطه مارو بهتر کرد 

اما چندین بار پیش اومد به این آقا گفتم چیکار میکنی گفت داره بااون خانم چت میکنه مثلا هرزگاهی 

من وسواس فکری هم دارم بار ها بابتش اذیت شدم بارها گفتم نکنه اون خانم براش مهم تر تا من و صدتا ها فکر دیگه 

بنظرتون بهش چی بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اینا اوایل باهم دوست پسر دوست دختر بودن بعد رابطمون بردن سمت رفاقت و چندین سال باهم هستن 

خوب یعنی بعد ازدواج هم می خواد باهاش چت کنه . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
قول داد نه چت نمیکنه بنظرتون چه کنم

نمی دونم والله چیزی به ذهن ام نمی رسه . فقط بستگی داره رابطه اشو تا چه اندازه بود . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
من خودمم وسواس فکری دارم داغون شدم

اگه بعد ازدواج بازم با این خانم بود چی

دیروز تو فضای مجازی خوندم پارسا پیروز فر چندین ساله با چند نفر تو رابطه  ب هر کدوم از اوناییی ک باهاش بودن  تاکیدم کرده کسی ندونه و مخفی بمونه

فکر کردم واقعا این رابطه ها یکیشون ب ازدواج ختم میشه یا نه یا بعد ازدواج ختم بخیر میشه یا دلش تنگ یوی دیگه از پارنتراش میشه یا در حالی ک ازدواج کرده با بقیه اشونم میخواد باشه یا نه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

برااینکه ب تمام وسواس های فکریت، پایان بدی یه بار برای همیشه بهش بگو من نمیخوام با اون خانم حتی رابطه معمولی هم داشته باشی یا من بااون ببین چی میگه

حاضر بخاطر تو بذارتش کنار یانه

طبق واکنشی ک نشون میده رفتار کن وپیش برو

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
اتفاقا بهش گفتم گفت اولویت من تویی 

خب ب حرف نیس 

بگو واقعا بذارش کنار اون خانم رو

اگه گذاشت کنار که توهم خیالت دیگه راحت میشه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍