2777
2789
عنوان

مامان های باردار تبریزی بیاین

332 بازدید | 14 پست

سلام قیزلار

گروه بارداری تو روبی کا یا واتس اپ یا تل گرام یا تو همین نی نی سایت ندارین؟

اون موقع که من باردار نبودم نی نی سایت پر بود از گروه بارداری الان دریغ از یه گروه..

آدم دلش می خواد با مامان های دیگه مشورت کنه درد و دل کنه از تجربه دیگران استفاده کنه.اگه گروه دارین منم عضو کنید لطفا  

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
یوخ والا یوخمدی

هر وقت میومد مامان های آبان مامان های بهمن

الان اصلا گروه مروه نیست

تو چند هفته ای؟

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سقط کردم. درخواست دادم خواستی قبول کن 

قبول کردم عزیزم.خیلی متاسفم

منم پارسال عید سقط کرده بودم.الان هم همش نگرانم.

انشالله خدا عوضشو بهت بده

یعنی تبریزدن هیشکیم یوخدی؟

سلام عزیزم دوقلوهات چطورن؟

عزیزم من دوقلو ندارم. یه دختر دارم الان هم هفته 11 بارداری هستم.اینم یه قلوئه

سلام کجایی دختر؟

بیا ی خبری از خودت بده؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
هر وقت میومد مامان های آبان مامان های بهمنالان اصلا گروه مروه نیستتو چند هفته ای؟

عزیزم شما بچه دومته .؟ من دومی رو باردار نمیشم سنم هم بالاست.میشه راهنمایی کنین چیکار کردید؟

مامان فرشته کجایی دختر؟ 

بیا ی خبری از خودت بده 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭