2777
2789
عنوان

صدای موش میاد قلبم داره وایمیسته

299 بازدید | 16 پست

تو اتاق دارم دعا میخونم صدا خش خش میومد گفتم شاید پرندس ولی یهو صدا اومد مثل صدای بچه پرنده یهو شک کردم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

برق روشن کردم قط شد باز بعد یمدت شروع شد زدم گوگل صدای پرنده دیدم نیس زدم صدای موش دیدم دقیقا همونه تپش قلب گرفتم چکار کنم حالا

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون همکفه

نه طبقه دوم پارسالم ا مد کشتیم رفت باز الان 

حتی طبقه سوم هم پارسال موش رفته بود😩😩😩

نه طبقه دوم پارسالم ا مد کشتیم رفت باز الان  حتی طبقه سوم هم پارسال موش رفته بود😩😩😩

ما طبقه یکیم پارسال اومد وای من خاب نداشتم ارامش نداشتم برو سوراخش پیدا کن بگیرش ماهم سوراخ گرفتیم رفت البته سم موش زدم ب نون چرب اونم برد فک کنم مرد

نگوووو حالم بده

باید یه سمی بگیرین که بخورنش بمیرن، دو مدله یکی وقتی غذارو خورد میمیره، یه مدل دیگش وقتی بعدش آب بخوره میمیره، کوچیک باشه چسب موش جوابه، یه مدت درگیرین🙄

جیر... جیر.... 😂

الان یه گوشه وایستاده داره نگاهت میکنه. دوس داره بیاد بغلت کنه ماچت کنه 😂😂

نترس بابا فقط مواظب باش تو پاچه شلوارت نره 😂😂😂

مادرشوهرم میگفت یه جا مهمون بودم شب رو موندیم تا صبح موش از رومون رد میشد. میگفت پاچه های شلوارمو انداخته بودم توی جوراب، نشستم تو جام تا صبح بشه فرار کنم. 😂😂😂

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وای نگو 

خونه یکی از فامیلامون چند سال پیش یبار بودیم یهو موش اومد صاحب خونه با شوهرم گرفتن وسطای جیغ زدنای ما 😅😅 فکر کردیم از حیاط اومده 

دوباره بعد چند وقت بودیم خونشون بازم یکی از زیر پامون رد شد اینبار مادر شوهرمم همارهمون بود گفت کمد لحاف و تشکتو چک کردی ؟ 

چک کردن همانا وسلام علیک با  خانواده موشا همانا😂😂😂

یه چسب از داروخونه بگیر بزار سرراش .فقط دستت بش نخوره که بوشو میفهمه 

امروز رفتم بالکن رو تمیز کنم بگردم دنبالش دیدم یه یاکریم هم لونه کرده بالای آبگرمکن

باید یه سمی بگیرین که بخورنش بمیرن، دو مدله یکی وقتی غذارو خورد میمیره، یه مدل دیگش وقتی بعدش آب بخو ...

آخه تو بالکن یاکریم هم لونه کرده میترسم چسب یاسم بزارم اون حیوون بمیره

وای نگو  خونه یکی از فامیلامون چند سال پیش یبار بودیم یهو موش اومد صاحب خونه با شوهرم گرفتن وس ...

وااای هنوز توخونه نیومده بالکنه، امروز همه جارو شستم کلی فضله شون بود، اما امشب دیگه صدا نیومد

جیر... جیر.... 😂 الان یه گوشه وایستاده داره نگاهت میکنه. دوس داره بیاد بغلت کنه ماچت کنه 😂😂 نتر ...

واااای تو روحت،،،، مااااچ