2777
2789

یه مردی سال ۹۸ 

احتمالا با خوندن پست اولش شاید باهاش مخالف باشین 

ولی وقتی جواب کاربر ها رو میده ، متوجه میشین درست میگه 

واقعا این تاپیک فوق‌العادس 

من شانسی پیداش کردم و خوندم 

تو گوگل سرچ کنید مهدی۰۹۱۴ نی نی سایت

تاپیکش میاد 

عنوانش هم اینه مرد نباید حس کنه زن وابستش شده 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینکش رومیشه بزاری

نمیشه لینک گذاشت

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
همچین کاربری وجود نداره

تو گوگل گفتم سرچ کنین

من یه پست ازش دیده بودم میگفت علت خیانت راحت در دسترس بودن خانم‌هاست و وابستگی شون به مرد

نه این نیست 

تو گول این عبارت رو سرچ کن 

مهدی ۰۹۱۴ نی نی سایت

میاره

@fatiijan   باید ۰۹۱۴ رو به فارسی بنویسید