بعد ۲ سال امشب اولین روزی بود که زنگ نزد بهش زنگ زدم میگ مسکن خوردم حالم بد بوده اومدم قدم بزنم گاری داری؟این چه طرز برخورد با منه ،سر همین رفتاراش کات کردم باهاش حالم بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا سر مسئله کوچیک فورا میرین کات مگه به این اسونیه تو سعی کن تو حال بدیاش تو روزای بدش ونارش باش درکش کن حالشو خوب کن چون مردا هیچ موقع فراموش نمیکنن تو حال بدیاشون کی پیشش بود چطور رفتار کردی باهاش بنظرم برو دلشو به دست بیار
این ۲ سال من خیلی رفتاراش تحمل کردم تو بدترین حالاش کنارش بودم ولی برام عجیب بود که ۱ روز کامل ازم ح ...
میدونم عزیزم رابطه بالا و پاینیاشو داره من شخصیته دوست مسر تورو نمیدونم که چیزی بگم فقط یه حرفیو میگم که دوبار فکر کن اگه احساس میکنی مرد زنگیتو پیدا کردی بچسب بهش اصلا ولش نکن دلی میبینی که از اون گذرا هاس قصدش جدی نیست تمامش کن چون دوسال فقط تاریخه مهم تواهم سماست