بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم زندگی پس از زندگی روت تاثیر گذاشته ها. بیخیال طرفو نمیشناسی که دلشو شکسته باشی اینجا فضای عمومیه وقتی کسی مطلبی میزاره فضای عمومی و نظرات مردم رو میخاد هر کسی از دیدگاه خودش جوابشو میده شما ام از دیدگاه خودت جواب دادی
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه آخه برگشت گفت بترس از آه دلشکسته و اینا ماهم که همینجوری کلی مکافات داریم دیگه الکی الکی یکی آه ...
خب شما ام باید بهش میگفتی کسی که جنبه نظر منفی کسی رو نداره نباید تاپیک بزاره قرار نیست همه طبق خواسته شما براتون کامنت بزارن که. اینجا نظرات ازاده هرکی با عقاید خودش جواب میده حالا به نظر شما ام داستانش مثل رمان بوده.