2777
2789

قصدی نداشتم،فقط خیلی شبیهشون نوشته بودی

نه منظوری داشتم نه انگیزه ی تمسخر

فقط شبیه بود تاپیکت همین.

ما مسلمونیم شیعه هستیم دنبال دل شکستن نیستیم

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زندگی پس از زندگی روت تاثیر گذاشته ها. بیخیال طرفو نمیشناسی که دلشو شکسته باشی اینجا فضای عمومیه وقتی کسی مطلبی میزاره فضای عمومی و نظرات مردم رو میخاد هر کسی از دیدگاه خودش جوابشو میده شما ام از دیدگاه خودت جواب دادی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

میشه تاپیک منم بیاییدلطفا🙏

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم زندگی پس از زندگی روت تاثیر گذاشته ها. بیخیال طرفو نمیشناسی که دلشو شکسته باشی اینجا فضای عموم ...

نه آخه برگشت گفت بترس از آه دلشکسته و اینا

ماهم که همینجوری کلی مکافات داریم دیگه الکی الکی یکی آه بکشه دیگه هیچی

ولی خدایی من انگیزه ی تمسخر نداشتم

بیخیال بابا اینجا خیلیا مثل پیرزنای ی قرن پیش دائما دارن میکوبن ب سینشونو و نفرین میکنن!! مگه هر نفرینه بی ربطی میگیره!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
نه آخه برگشت گفت بترس از آه دلشکسته و اینا ماهم که همینجوری کلی مکافات داریم دیگه الکی الکی یکی آه ...

خب شما ام باید بهش میگفتی کسی که جنبه نظر منفی کسی رو نداره نباید تاپیک بزاره قرار نیست همه طبق خواسته شما براتون کامنت بزارن که. اینجا نظرات ازاده هرکی با عقاید خودش جواب میده حالا به نظر شما ام داستانش مثل رمان بوده.

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
بیخیال بابا اینجا خیلیا مثل پیرزنای ی قرن پیش دائما دارن میکوبن ب سینشونو و نفرین میکنن!! مگه هر نفر ...

خداییش شانس ندارم

میزنه یه کاری میکنه بعد ما میشیم مقصر

خب شما ام باید بهش میگفتی کسی که جنبه نظر منفی کسی رو نداره نباید تاپیک بزاره قرار نیست همه طبق خواس ...

گفتم ولی برگشت گفت دلمو شکوندین ،تاپیکو حذف کرد،کلی عذاب وجدان داد

خداییش شانس ندارم میزنه یه کاری میکنه بعد ما میشیم مقصر

من تضمین میکنم خیالت تخت خدا اونقدرا هم بی انصاف نیست گلم!! شما که مذهبی هستی چرا!!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود