2777
2789
عنوان

واقعا اوج بی انصافیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 26 پست
بااین گرونی مردا چیکار کنن  بی اعصاب شده مردم

محبت کردن اعصای میخواد اخه!؟

اتفاقا زنا اگر وضعیت مالی شوهراشون هم اوکی نباشه باور کن اگ از سرکار بیان یه محبت کوچولو کنن ب خانومشون دنیایی ارزش داره برا زن 

هر چند تموم تاپیکا میگن شوهرمون پول داره اما بد اخلاقی میکنه یکیش میگه موهاتو دو اسبی کن یکیش میگفت نمیخوابه پیشم یکیش گفت میگه مث بچمییی بابا خیلی ضایس

بعنوان ی مرد قبول ندارم این اتحام وارد شده رو ...والا بخدا زندگی سخت شده و زناهم درک نمیکنن مردا هم بعضیاشون نامردی میکنن انصافا ولی دیگه درست بشو نیستند دنبال ذات پاک بگردین

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخر سرم که پسرشون‌جدا میشه میشینن غصه میخورن میگن اخی زندگی بچمون خراب شد😕😐🤷‍♀️

دقیقا مشکل اینجاس ک پسرا اکثرا وابسته ان یا غیرت کاذب دارن روی خانواده ی پدریشون ک دیگه تعلقی یهش ندارن

بعنوان ی مرد قبول ندارم این اتحام وارد شده رو ...والا بخدا زندگی سخت شده و زناهم درک نمیکنن مردا هم ...

ذات پاک مختص ب خداس پاک ترین مرد و زن هم اگ کم بیارن و ب ته خط برسن خطا میکنن ادمای ذات پاک زیادی میشناسم ک وقتی وارد زندگی متاهلی شدن با اختلافا کنار نیومدن و هزار خطا کردن

ذات پاک مختص ب خداس پاک ترین مرد و زن هم اگ کم بیارن و ب ته خط برسن خطا میکنن ادمای ذات پاک زیادی می ...

ولی ذات پاک هیچ وقت تغییر نمیکنه

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....