2777
2789
عنوان

خاطره بازی 😍

58 بازدید | 7 پست

یه خاطره از دوران مدرسه بگید کیف کنیم 😁

خودم دبیرستان که بودم خیلی شیطون بودم و سرکلاس حرف میزدم 

دبیر درس ادبیاتمون به من و دوستم گفت میندازمتون موقع امتحان حالاااا ببینید!

اوایل سال دوستم از اون مدرسه رفت و ما امتحانای ترم اول رو گذروندیم سر یه کلاس دیگه بودیم که ناظممون اومد کارنامه بده گفت اونایی که تک دارن باید خانوادشون بیادبگیره 

کارنامه منم نداد با تعجب گفتم پس من چی گفت ادبیات افتادی😐 انقدر عصبانی شدم که شروع کردم بهش فحش دادن زیر لب که دبیرمون گفت به همکار من توهین میکنی! برو بیرون

منم قلدرانه کیفو برداشتم رفتم بیرون رفتم نو حیاط چشمم خورد به ماشین دبیر ادبیاتمون رفتم و پنچرش کردم وقتی ز خورد اومد و سوار شد رفت دم مدرسه ایستاد منم که دلم خنک شده بود با لبخند از کنارش رد شدم 

فرداش با مامانم رفتم مدرسه کارنامه بگیرم مدیرمون گفت تو ماشین بنده خدارو پنچر کردی؟ انقدر کولی بازی دراوردم که بهم تخمت زدن که تازه ازم عذرخواهی هم کردن و رفتم سر کلاس

از معلمای عقده ای همیشه بدم میومد 

هنوزم از کارم پشیمون نیستم  

من یه خاطره +۱۸از دانشگاه یادم اومد چرا😐😂

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا مگه چکار کردی

اونقدرام بد نبودا😅

ولی الان بگم یا کاربریم میترکه یا بهم حمله میکنن

بزار این دهن بسته یمونه خدایی 😂😂کاربری اولمه نیمخوام به فنا بره🤕

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

معلمی داشتیم که بین بچه ها فرق میگذاشت واز هرکس خوشش میومد نمره اضافه میداد.

دوست من هم یکی از اون دوست داشتنی هاش بود،ولی اصلا قبول نداشت که معلم فرق میزاره.

گفتم بیا امتحان کنیم،یک روز که خوشنویسی داشتیم دوستم یک سطر زیبا نوشت ومن بردم به معلم نشون دادم گفتم نمره من چند میشه با این خط،معلم گفت یک کم دیگه تلاش کنی ۱۶

همون خط را به دوستم گفتم ببره پیش معلم ودر جواب به اون گفته بود الان ۱۹ ولی تلاش کنی بیست میشی