2777
2789

خانوم های با سیاست لطفا کمک کنم از قبل عید تا حالا سر هیچ و پوچ الکی عصبی میشه دعوا راه میندازه 15 ساله ازدواج کردم یه دختر دارم که یکسری مشکلات داره موضوع بحثم این نیست 

من بخاطر مشکل دخترم که پنج ساله رخ داده افسردگی دارم و دارو مصرف میکنم سر نظافت خونه جدیدا خیلی گیر میده خودش مدام سرش تو گوشیه یه جور اعتیاد لامصب. این گوشی حوصله حرف زدن با من نداره

بعد مشکل دخترم بخاطر آرامش اون خیلی کم بحث میکردیم نمیدونم چش. شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@zanane_motie_ghodratmand کانال تلگرامه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ممنونم راجع به چیه عزیزم میشه یه کم توضیح بدی

همین سیاست های همسرداری فوق العاده است

کم کم انجام بده تکالیف رو از اول کانال صوت بانوی جذاب و گوش بده داخل کاناله

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹