2777
2789

خانواده همسرم خودشون با اونیکی بچه هاشون میرن سفر به ما نمیگن دور هم جمع میشن یا ما نمیدونیم یا اخرین لحظه میفهمیم 

برعکس هرجا کار یا زحمت باشه اولین نفر به ما زنگ میزنن 

حالا من امسال با خانوادم رفتیم سفر عید 

وقتی برگشتیم رفتیم خونشون نمیدونی چ قیافه ای گرفته بودن واسمون 

هی میگفتن اررره ما هیجا نرفتیم حوصلمون سر رفت و ازین حرفا به حالت کنایه میگفتن

شوهرمم ک کلا خدا بهش واسه خانوادش دهن نداده 

کلا همیشه همین هستنا من رفتم فیلم برداری فرمالیتم ک.ونشون کج بود ک چرا مارو نبردی 😐😐

همیشه همینن هرکاری کنیم 

من یه زمانی خیلی حرص کارهاشون و حرفاشون میخوردم ولی الان جلو روم فش پدر مادر بهم بدن دیگه به یه ورم هم نیس چون دیگه واسم مهم نیستن دیگه بهشون این اجازه رو ندادم که بتونن ناراحتم کنن یا اعصابم خورد کنن یا حرصم بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه زمانی خیلی حرص کارهاشون و حرفاشون میخوردم ولی الان جلو روم فش پدر مادر بهم بدن دیگه به یه ورم ...

خیلی خوبه ک اینجوری هستی ولی من هنوز نتونستم 

همسرت حتما مدافع خوبیه 

من اگ شوهرم یکم زبون دفاع کردن داشت واقعا شاید ناراحت نمیشدم ولی ازینکه جواب همه چیو خودم باید بدم و خیلی جاها نمیشه و نمیتونم عصبی میشم

ولش کن بابا چندساله ازدواج کردی

۲ سال عقد 

۳ سال سر زندگی خودمم 

عروسی هم نگرفتم 

با این حال خون ب جیگرمون کردم با چشم گریون زندگیمون رو شروع کردیم 

خدا نگذره ازشون

۲ سال عقد  ۳ سال سر زندگی خودمم  عروسی هم نگرفتم  با این حال خون ب جیگرمون کردم با ...

اهمیت نده زیاد اینطوری ناراحتیه اعصاب میگیری رفت وامد کم کن اگه اذیت میشی سعی کن شوهرت بکشی سمت خودت

خیلی خوبه ک اینجوری هستی ولی من هنوز نتونستم  همسرت حتما مدافع خوبیه  من اگ شوهرم یکم زب ...

اتفاقا شوهرم هیچوقت جوابشون نداده و نمیده ولی از وقتی فهمیدم هدفشون زخم زدن و عصبی کردن من هستش دیگه این سلاح ازشون گرفتم....ول کن بابا اهمیت نده همین