2777
2789
عنوان

باز شب شد و

319 بازدید | 22 پست

تنهایی هام بیشتر از هروقتی احساس میشن:)

امشب با ذوق واسه مامانم حرف میزدم یهو زد وسط حرفم گفت فلان چی رو بده بهم. انگار فقط یعنی هیچی نگو دیگه. منم دیگه ادامه ندادم. آرزوم اینه شب به شب یکی باشه با ذوق از اتفاقای روزم واسش بگم و حداقل یک لبخند ساده بزنه. کاش همه یار خوب داشته باشن. یار خوب، تمام ماجراست😔

چقدر مثل مامان منه

وسط حرفم یهو میگه وای چقدر حرف میزنی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیقاً  من میام یه فیلم نشونش بدم، نصف فیلمو دیده ندیده میره یه طرف دیگه کاراشو میکنه 😑🤦🏻‍♀️ ...

من دیشب گفتم میای باهم نون خ ببینیم گفت نه حوصله ندارم ولم کن. نمیتونم تصور کنم یه زندگی با ذوق چطوریه

می فهمم یهو این جوری خیلی ضدحاله ولی واقعاً گاهی منظوری نیست بزرگترها آنقدر فکرشون مشغوله فقط پرواز ...

اخه شب وقتی میخوای بخوابی چه فکری.بعدشم چیزی کم نداره تو زندگیش که فکرش مشغول باشه! نمیفهممش

بیا پی وی من هر شب برام تعریف کن که چی شده منم باهات ذوق میکنم☺️🌸

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
اهوم شاید ما هم بزرگتر شدیم این چیزا رو بفهمیم  ولی من برای دلخوشی بچم یه وقت کوتاهیو براش میز ...

من خیلی موقع حرف زدن ذوق دارم که همیشه ناامیدم میکنه. فقط کاش نرم سمت دو.ست پسر و اینا واسه رفع تنهایی. کاش هیچوقت نرم سمت گناه حتی اگر بمیرم از تنهایی