2777
2789

سلام خدمت خانم های بزرگوار  من ۱۲ساله ازدواج کردم شوهرم سالی شش هفت بار ما رو مسافرت میبره، هر وقت دلش هوس کرد میگه پاشین بریم سفر، ما هم همراهیش میکنیم،  ولی مثلا اگه من دلم یه شب فقط هوس کنه بریم تا پارک بریم یه پیاده روی کلی باید منتش رو بکشی که آخرش آیا بیاد آیا نیاد، این یک مسئله و مسئله دیگه این اصلا وسایل جدید واسه خونه نمیخره، وسایل قدیمی شدن، پول هم تا دلتون بخواد داره، دقیقا اطرافیانم با اینکه از لحاظ مالی شاید چندین پله از ما پایین تر باشند ولی هر روز چیزای جدید و خونه هاشون رو قشنگ و قشنگ تر میکن، و یه مشکل دیگه حس میکنم از دستش خسته ام چون همراه نیست، لحظه ها رو درک نمیکنه ، 

بنظرم خیلی تو فاز اینه که حرف حرف خودش باشه واسه همین تو میگی نمیبره

باید خواسته هاتو بدون غر زدن و با زبون خوش بگی بهش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیلی تو فاز اینه که حرف حرف خودش باشه واسه همین تو میگی نمیبره باید خواسته هاتو بدون غر زدن و ...

آره اینم درسته ولی خیلی وقتا نرمی هم جواب نداده، مجبور به عکس العمل شدم

آره اینم درسته ولی خیلی وقتا نرمی هم جواب نداده، مجبور به عکس العمل شدم

فایل صوتی کلید مرد دکتر فرهنگ رو گوش کن

سرچ کن تو گوگل میاره

بنظرم خیلی کمکت میکنه با توجه به اخلاق شوهرت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چرا؟ یعنی واقعا یه شوهر بفهمه درک کنه زنش چه خواسته های داره کار سختیه 

نه ولی فک کردی کسی پیدا میشه که صد در صد خوب و عالی باشه؟ همسر شما یه ایراداتی داره ولی خداروشکر اونقدرا بد نیست که نشه باهاش کنار اومد، اصلا نباید اسمشو مشکل گذاشت، بیخیال ،زندگیت رو بکن، نمیدونی یه عده با چه مشکلاتی دارن زندگی میکنن 

فایل صوتی کلید مرد دکتر فرهنگ رو گوش کن سرچ کن تو گوگل میاره بنظرم خیلی کمکت میکنه با توجه به اخلا ...

گوششون کردم قبلاً ، ولی دیگه نمیتونم نقش بازی کنم دقیقا به معنی واقعی کلمه از دستش خسته ام، اینکه غیر مستقیم بگی تا آقا آیا بفهمه آیا نفهمه، 

گوششون کردم قبلاً ، ولی دیگه نمیتونم نقش بازی کنم دقیقا به معنی واقعی کلمه از دستش خسته ام، اینکه غی ...

میفهممت عزیزم