2777
2789

چجوریه کارش؟ مدل اتوها فرق داره

اتوکردن معمولی مثه توی خونه اتو میکنیم هستش یا فرق میکنه؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

فرق داره 

ی سری قلق داره 

باید نسبت ب جنس پارچه اتوکاری کنی 

پارچه با اتو قشنگ ب تن میشینه 

مهم تر از دوخت تو تولیدی بخش اتوکاریه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترعموم یع مدت میرفت رشتش خیاطیع  دورازجونت ....... جونتووو میگیرن تادوزارکف دست بزارن ... ...

به نظر میاد کار ساده ای باشه

شما تجربه ای دارید؟

من خودم تو کار تولیدم اتوکاری هم میکنم

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

من خودم تو کار تولیدم اتوکاری هم میکنم

چه خوب، میشه ترفندای اتوکاری رو برام بگی؟ چکار کنم قبولم کنن واقعا به حقوقش نیاز دارم

چه خوب، میشه ترفندای اتوکاری رو برام بگی؟ چکار کنم قبولم کنن واقعا به حقوقش نیاز دارم

اگ اینستا داری میتونی  پیج اتو کار ها رو دنبال کنی از اونا هم یاد بگیری 

یا یوتیوب یا کلا گوگل بزنی هم میتونی استفاده کنی

اتو کاری خیلی بخش مهمیه اگ میخوای توش فعالیت کنی یا ازشون بخواه ی مدت چند روزه اول بهت یاد بدن بعد شروع کنی یا اگ خیاطی آشنایی کسی دورت هست از اون کمک بگیر چون نکاتش زیاده نمیشه تو تایپ برات بگم ولی شیرینه مطمئنن اگ بخوای زود یاد میگیری 

اگ اینستا داری میتونی  پیج اتو کار ها رو دنبال کنی از اونا هم یاد بگیری  یا یوتیوب یا کلا ...

ممنون عزیزم.

اتوکاری باید کلا سرپا باشی؟

بکوب باید اتو کنیم یا گاهی وقتا؟

ممنون عزیزم. اتوکاری باید کلا سرپا باشی؟ بکوب باید اتو کنیم یا گاهی وقتا؟

اره همش سرپاست 

رو گردن و شونه هات هم فشار میاد خیلی مراقب باش

اره اکثرا چون بیشتر کارا رو هم قبل وصل و دوخت میدن اتوکاری هم بعدش

ممنون عزیزم. اتوکاری باید کلا سرپا باشی؟ بکوب باید اتو کنیم یا گاهی وقتا؟

خواهش میکنم 🥰

اره همش سرپاست  رو گردن و شونه هات هم فشار میاد خیلی مراقب باش اره اکثرا چون بیشتر کارا رو هم ...

به نظرتون اتوکاری سخت تره یا مسئول مراقبت و نگهداری از سالمند در خانه سالمندان؟ بین این دوتا موندم کدومو برم

اره همش سرپاست  رو گردن و شونه هات هم فشار میاد خیلی مراقب باش اره اکثرا چون بیشتر کارا رو هم ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده

به نظرتون مسئول مراقبت و نگهداری از سالمند در خانه سالمندان سخت تره یا اتو کاری؟