2777
2789
عنوان

آقا هستم راهنمایی کنید

187 بازدید | 8 پست

سلام به همگی 

یک آقا پسری که تا الان با هیچ خانمی در رابطه نبوده به دلایلی که شرایطش رو نداشته (همش سرکار بود)

و الان قصد این رو داره که بره با یک خانم داخل یه رابطه که تهش به ازدواج ختم بشه ولی نمیدونه از کجا شروع کنه و چیکار کنه و اصلا اعتماد به نفس ارتباط با جنس مخالف رو نداره (فقط جنس مخالف) به نظر شما چیکار باید بکنه ؟

جلو جلو از راهنمایی هاتون تشکر میکنم 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودتون افتخار کنید و با اعتماد به نفس برید جلو خدا پشت و پناهتان برادر🌼🌻 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

خب یکی  ازش خوشت بیادوبیشترین تطابق روباملاک هات داره وبه دلت میشینه انتخاب کن وبهش پیشنهادبده محترمانه ایشالله که قبول میکنه همین حرفاکه اینجازدی به اوشونم بگو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
به خودتون افتخار کنید و با اعتماد به نفس برید جلو خدا پشت و پناهتان برادر🌼🌻 

همون دیگه مشکل من اعتماد به نفسه وگرنه با آقایون خیلی اجتماعی و خونگرم هستم 

همون دیگه مشکل من اعتماد به نفسه وگرنه با آقایون خیلی اجتماعی و خونگرم هستم 

رک و راست حرفتون رو بزنید خودتون باشین و خالی نبندین و وعده وعید الکی ندین انتظاراتشو خیلی بالا نبرین سعی کنید زیاد جدی و خشن نباشین یکم رمانتیک بازی چاشنی کارتون اضافه کنین 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇