2777
2789
عنوان

با یه آقایی توی رابطم...

1391 بازدید | 82 پست

سلام عزیزان من ۳ ساله با یه آقا تو رابطم خیلی هم منو دوس داره

میگم اگر بهش بگم مثلا فلان چیز و برام بخر خیلی زشته؟؟؟؟نکنه فک کنه گدام 

آخه میگن باید به مردا بگی که برات خرج کنه تا فکر نکنن کم توقعی

و اینکه چطور بهش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو برام بخر

غیر مستقیم بگو از یچی خوشت اومده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مهم اینه با اون آقا چه رابطه ایی داری 

اگه طرف دوست پسرته حق نداری چیزی بهش بگی چون کل رابطتون بچه بازی 

اگه همسرته چرا باید خحالت بکشی برو بگو خب 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

اتفاقا بگو بهش امتحانش کن ببین چند سال باهاش بودی حاضره برات کاری کنه ، مثلا بگو ۳۰ میلیون لازم دارم ببین میده بهت ، در ضمن دختر اینقد ساده نباش پسر وقتی واسه یه دختر خرج کنه راحت ولش نمیکنه بره از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره زرنگ باش

اره بگو  اصن برات خرج‌میکنه؟

اره خرج میکنه هر بار میریم بیرون بهترین کافه و رستوران میریم و فقط مناسبت ها هدیه میده ولی چند روز پیش بهش گفتم من شکلات خارجی خیلی دوست دارم و منو برد فروشگاهی حدود یک ملیون برام شکلات و نوتلا خرید