2777
2789

بچه های ادبیات و مترجمی و آموزش: 

شما کتاب آواشناسی رو چطور خوندین؟ چرا من هر کاری میکنم یاد نمیگیرم! همه نمراتم خوب و بالاست ولی این یکی رو نمیفهمم!

لطفا از تجربیاتتون بگین

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با 18 و نیم قبول شدم

ولی دقیقا هر جلسه که درس میداد میخوندم و یه دورم از اول دوره میکردم 

ترم مون یادمه 16 جلسه بود و من 16 بار از ابتدا خوندم😖

این درس افتادن زیاد داره

البته اینم بگم الان یه خطم یادم نیس چی بود

درسی بود 100 درصد حفظی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سلام.من رشتم اموزش زبان انگلیسی بود،درس خیلی مهمیه،مخصوصا برای ارشد؛الان ترم اول ارشد روش تحقیق و آواشناسی رو دوباره دارن پاس میکنن.

استادمون فقط قسمتهای تلفظ ها و تعاریف رو درس داد و هرجلسه باید میخوندیم..فونتیک نویسی کار میکردیم و بیشتر عملی تلفظهارو کار میکردیم..همین

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
قسمتهایی که هایلایته رو حتما بخون،تعاریف و عکسها هم همینطور..واسه ما چند نمره همینا اومد

هایلایت نداره که! من پیام نورم. هیچوقتم سر کلاس نرفتم

من با 18 و نیم قبول شدم ولی دقیقا هر جلسه که درس میداد میخوندم و یه دورم از اول دوره میکردم  ...

آففففففررییین! من بشدت میترسم که بیفتم این درس رو! راستش چون هیچوقت سر کلاسش نرفتم، و از اونجایی که خیلی خیلی هم سخت و نچسبه، حتی رغبت نمیکنم دوباره بخونمش!😥

خیلی درس مضخرفیه

هایلایت نداره که! من پیام نورم. هیچوقتم سر کلاس نرفتم

آهان..پس کتابمون متفاوته...کتاب ما سی دی هم داشت

بهرحال موفق باشی

تکرار کن..استرس هم نداشته باش

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹