behashteferdos مدیر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 عنوان توروخدامیاین متاهلالطفا؟خونریزی یالکه بینی۱۰روزقبل پریودی | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 26 پست من دوتاسقط داشتم الانم تواقدامم وبایدیکم ببخشید پریودشم ولی فکرمیکنم اگه لانه گزینی هم باشه الان زود نه؟بعدتمیدونم لکه بینی یاخونریزی ببخشید واقعاعذرخواهی میکنم میگم ولی بخدادارم ازدلشوره میمیرم چون لکه لکه نیست ولی مثل خونریزی پریودم نیست سیاهم بود نمیدونم چکارکنم😭😭😭😭 1403/01/20 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 اول اینکه باید استرست رو کنترل کنی عزیزم درکل بخوام فرق بین خونریزی لانه گذینی رو با پریود بگم اینه ... لکه بینی چه شکلیه؟یعنی ببخشید مثلاچقدره؟
narengiiiiiii عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1028 اهان ممنونم عزیزم ازلطفت. ی سوال دیگه ببخشید برای نمازوروزه بایدبرم غسل کنم یانمیخواد؟ خواهش میکنم عزیزمماینو دیگه نمیدونم ولی فعلا تست بده اگه باردار بودی روزه نگیر
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 و ۱۴ذوز بعد از لقاح میبینی خونریزی لانه گذینی همون دیگه زوده اخه ۱۴روزنمیشه من تازه اولین اقدامم۱۰هم اینابوده
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 خواهش میکنم عزیزمم اینو دیگه نمیدونم ولی فعلا تست بده اگه باردار بودی روزه نگیر یعنی بنظرتون الان معلوم میشه؟
narengiiiiiii عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1028 لکه بینی چه شکلیه؟یعنی ببخشید مثلاچقدره؟ مثلا احساس میکنی خیس شدی میری دستمال میکشی لکه های صورتی یا قهوه ای شایدم مایل به قرمز میبینیولی دیگه در اون اندازه نیست بخوای از نوار بهداشتی استفاده کنیخیلی کمه
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 مثلا احساس میکنی خیس شدی میری دستمال میکشی لکه های صورتی یا قهوه ای شایدم مایل به قرمز میبینی ولی د ... اهان مرسی قربونت برم خداخیرت بده جوابمودادی برام دعاکن لطفا❤️🙏🌹
narengiiiiiii عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1028 یعنی بنظرتون الان معلوم میشه؟ نه زوده صبر کن تا موعد پریودیت اگه چند روز گذشت و پریود نشدی آزمایش بدهزود بری شاید مشخص نشه
narengiiiiiii عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1028 اهان مرسی قربونت برم خداخیرت بده جوابمودادی برام دعاکن لطفا❤️🙏🌹 فدات گلمایشالا هرچی میخوای خدا بهت بده🫂
narengiiiiiii عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1028 همون دیگه زوده اخه ۱۴روزنمیشه من تازه اولین اقدامم۱۰هم اینابوده خب لکه بینی هم هزار دلیل داره بلخره خودتو نگران نکن عزیزم
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 خب لکه بینی هم هزار دلیل داره بلخره خودتو نگران نکن عزیزم عزیزمی ممنونم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
gogoli_magoli عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8394 بعدشمارفتی بعدش غسل کردی نمازخوندی یاغسل نمیخواد ؟ من غسل کردم . ان شاءالله که بارداری و خدا بهت یه فرزند صالح بده واسه منم دعا کن سرنمازات❤️❤️
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 من غسل کردم . ان شاءالله که بارداری و خدا بهت یه فرزند صالح بده واسه منم دعا کن سرنمازات❤️❤️ قربونت برم محتاجم به دعا❤️انشالله بادعای شماخدابهم ی نی نی سالم سالم بده