2777
2789

حس ششم بشدت کمه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برا منم سواله 

ینی واقعا اونا میگن شما هم باور میکنید؟؟؟؟

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

فکر نکنم کسی زیاد اعتقاد داشته باشه و زندگیشو بر اساس حرف کسی که ادعا میکنه حس ششم داره بچینه. 

اکثرا برا سرگرمی یه سوالی میپرسن 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

باورنداریم،چون نگرانیم دلمون ی دلگرمی میخواد

دقیقا .‌اکثرا سوال میکنن تا حس ششم یه جواب امیدوار کننده بده بهشون‌

ولی ته دلشون اعتقادی ندارن

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

دقیقا .‌اکثرا سوال میکنن تا حس ششم یه جواب امیدوار کننده بده بهشون‌ ولی ته دلشون اعتقادی ندارن

بله منم این چند وقت فقط بخاطر همین سئوال میکنم،نگرانم و حالم بده اعتقادیم ندارم فقط دلم ی کوچولو اروم میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بله منم این چند وقت فقط بخاطر همین سئوال میکنم،نگرانم و حالم بده اعتقادیم ندارم فقط دلم ی کوچولو ارو ...

درکت میکنم عزیزم امیدوارم به زودی زود حالت خوب بشه ❤

ممنون واسم دعاکن خواهش میکنم❤

چشم عزیزم اگه لایق باشم ❤

شما هم منو از دعای خیرت محروم نکن 

انشاالله بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم❤

ممنونم عزیزم همچنین ❤