2777
2789

شما هم نمیتونین از حقتون دفاع کنین؟ من اگه کسی حرفی زد چه روبه رو چه مجازی فقط میشینم گریه میکنم سکوت ومیکنم اصلا بلد نیستم از حقم دفاع کنم اعتماد به نفسم هم خیلی پایینه 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

اول رو عزت نفست کار کن

دیگه فایده نداره خیلی دیر شده

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوست خوبم ،امضا تو خوندم چقدر غم تو دلته ،اما یه بار برای همیشه بشین گریه هاتو بکن ،بعدش دیگه دستتو بزار رو زانوت یه یا علی بگو و بلند شو ،دنبال کار باش تا مستقل بشی و به دل خودتو بچت زندگی کنی 

اذیت میشی،،حرف میشنوی ،کتک میخوری باشه ولی دنبال کار و رهایی باش ،بهت قول میدم خدا از جایی که فکرشو نمیکنی در رحمت و به روت باز میکنه ،بعد به یادت میاد یه کاربری بود که یه روزی این حرف و بهم زده بود 

فقط پا پس نکش ،حق نا امید شدن نداری،هر جا کم آوردی از اهل بیت بخواه ،درست میشه ببین کی،گفتم بهت 

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی 
سلام دوست خوبم ،امضا تو خوندم چقدر غم تو دلته ،اما یه بار برای همیشه بشین گریه هاتو بکن ،بعدش دیگه د ...

ممنونم عزیزم العی آمین😔

ممنونم عزیزم العی آمین😔

میشه مطمئن باش ،دیدم حضور خدا رو جاهایی که امکان نداشت بشه ،فقط بدون هر چقدر سخت باشه از الانت سخت تر نمیشه 

منم برات دعا میکنم روی خوش زندگی رو ببینی از ته دلت بخندی و این روزها یه خاطره دور باشه برات 🙏

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی 
ممنونم عزیزم العی آمین😔

سلام عزیزم نمیدونم پیاممو میخونی یا نه ...

میخواستم بپرسم حسین هنوزم دمپایی نداره؟ میشه شماره کارتت رو بفرستی عزیزم؟ یه مبلغ کوچیکی واریز کنم و دل حسینت رو شاد کنم🤍🤍 میخواستم توو پی وی پیام بدم ولی همینطوری نمیشه ... باید درخواست دوستیم رو قبول کنی تا بشه پیام داد ... همونجا هم شماره کارتت رو برام بفرس🤍

سلام عزیزم نمیدونم پیاممو میخونی یا نه ... میخواستم بپرسم حسین هنوزم دمپایی نداره؟ میشه شماره کارتت ...

سلام گلم ببخشید شرمنده من متوجه پیامتون نشدم الان بیدارشدم برای نماز متوجه شدم