2777
2789

پیج اینستایه یه فیلم گذاشته بود ک زنه داشت میگف مرد ذاتش اینه خیانت کنه و زنا باید باهاش کنار بیان😐بعد میگف من مشکلی ندارم شوهرم با کسی بخوابه چون به اونا علاقه نداره...

خواستم بگم اگه دیدی مردی بت خیانت کرد بدون چونو چرا ترکش کن... این فقط ما زنا هستیم ک میبخشیم

مردا اگر خیانت ببینن برای ابد ترکت میکنن و به خودشون احترام میزارن...

شما هم به خودت احترام بزار...

هیچ خیانتی قابل بخشش نیست 

این جامعه هست ک به ما زنه گفته هیس! هیچی نگو اون مرده.... شما نباید سکوت کنید خانما... حق شما زندگی پر از عشقه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم ها هم جدیدن داره میشه همش خیانت 

قشنگ دارن عادی سازی میکنن‌

همین سریال گناه فرشته

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

از بس احمقه مرد اگه خیانت ببینه میزنه و میکشه زنش و بعد زن بسوزه بسازه؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

اره منم دیدم ویدیو رو😑😑😑😑

یعنی مغزم سوت کشید واقعا

میگفت چه اشکالی داره وقتی میدونم رابطه عاطفی نیست و نیاز جنسیه فقط

بنظر من کسی که عاشقه بجز با عشقش با آدم دیگه ای نمیتونه نیاز عاطفی و جنسیش رو برطرف کنه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
فیلم ها هم جدیدن داره میشه همش خیانت  قشنگ دارن عادی سازی میکنن‌ همین سریال گناه فرشته

زده رو دست سریالای ترکی😂

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اره منم دیدم ویدیو رو😑😑😑😑 یعنی مغزم سوت کشید واقعا میگفت چه اشکالی داره وقتی میدونم رابطه عاطف ...

درسته اینا فقط میخوان برا هرزگی خودشون این چرت پرتارو جا بندازن

هروقت دیدم خیانتی شده همه زن رومقصردونستن 

نه مرد رو 

بیشترهمین خانومها این حرف رومیزنن که خب اون مرده 

یعنی مردی ک ازدواج میکنه نباید تعهد ووفاداری داشته باشه 

؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ازدواج یعنی تعهد کسی ک میخواد با این و اون باشه پس واسه چی ازدواج میکنه خودشو مسخره میکنه 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست