2777
2789
عنوان

به وقت مشاوره 🌱🤍

113 بازدید | 21 پست

امسال سال آخری که پشت کنکور میمونی

امسال فقط نمیجنگی که یه کاری کرده باشی امسال میجنگی برای برنده شدن برای رسیدن به رویاهات برای رسیدن به آینده ای که همیشه خوابش و میدیدی :)

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روش خوب برای بالا اوردن تراز فیزیک میگی؟💜

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بعد میشه بگی دندون چه تراز و رتبه ای میخاد 

و روش مطالعه زمین برای کنکورم اگه میشه بگو ممنونم ازت

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

سلام من منبع زیستمو تازه خریدم و نمیرسم همه تستاشو بزنم تستارو یکی در میون بزنم اوکیه؟ میترسم مس ...

سلام باتوجه به زمان و شرایطتون بله اوکیه ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بعد میشه بگی دندون چه تراز و رتبه ای میخاد  و روش مطالعه زمین برای کنکورم اگه میشه بگو ممنونم ...

برای دندون که تاپترین رشته هست رتبه زیر ۱۰۰۰ حدودا و برای مطالعه زمین بهتره هر سه روز یه درس رو کار کنید و کلی نمونه سوال کوتاه پاسخ کار‌ کنید ( کتاب خیلی سبز  تستاش و درسنامه عالیه پیشنهاد میشه ) ✅

برای دندون که تاپترین رشته هست رتبه زیر ۱۰۰۰ حدودا و برای مطالعه زمین بهتره هر سه روز یه درس رو کار ...

ممنونم ازتون

سلام باتوجه به زمان و شرایطتون بله اوکیه ✅

اگر برای هر درس از درسنامه کتاب تست استفاده کنم ولی برای حل تست تستهای کتاب فصل آزمون رو براشون بزنم چند درصد میتونم کسب کنم تو هر درس

اگر برای هر درس از درسنامه کتاب تست استفاده کنم ولی برای حل تست تستهای کتاب فصل آزمون رو براشون بزنم ...

سلام؛ نیاز هست تست های خود کتاب کار هم حل کنید ؛ مشخص نیست ✅

نظرت راجب همایش ها ؟؟

اگه از قبل خوندین و تست ‌کار کردین خیلی میتونه کمک کنه ✅

من سال ۹۶ فارغ التحصیل شدم و امسال میخوام مجدد کنکور بدم 

درسا برام جدید بود یا فراموش کرده بودم چن بار به مشاورم گفتم اگه لازمه کلاس برم یا فیلم ببینم 

گفت ن تست و درسنامه بهتره

و من غیر زیست تو بقیه درسا واقعا ضعیف موندم

حالا که به روزا اخر رسیده به پیشنهاد یکی از دوستان همایش دیدم و میبینم چقددد یادگیریم بهتر میشه دوس دارم خودمو بکشم

تو این دو هفته چه جوری جمع کنم اخه

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
اگه از قبل خوندین و تست ‌کار کردین خیلی میتونه کمک کنه ✅

همین کارو کردم اما چون مدرس نداشتم یادگیریم ناقص بوده یا خوب نفهمیدم و همایشا خیلی کمکم میکنه

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱