2777
2789
عنوان

😍 هرچی نزدیک تر میشم به تاریخ عقد هیجانی تر میشم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ازسارابپرس  

سلام عزیزم 

چقدر نبودی همه مشکل داشتیم 

من خودم چندین بار به نی نی یار پیام دادم که شما رو نی نی یار اطلاعات کنند 

فکر کنم باید تعداد کسایی که درخواست میدن بیشتر بشه 

سارا جان یک سوال دارم 

عزیزم من با شماره ثبت نام کردم و لی توی تنظیمات میشه ایمیل هم ثبت کرد 

سوال من اینه میشه کاری کنم که در صورتی که رمز ورودم فراموشم شد برای  بازیابی رمز عبور پیام به ایمیل من ارسال بشه ؟ نه به شماره ؟ 

چون شماره مال مامانمه میترسم کسی بره سر گوشیش بازیابی رمز عبور کنه و دسترسی من قطع بشه 

میشه اینو سوال کنی یا اگر میدونی بهم بگی 

دورت بگردم 🥹 

@ازسارابپرس سلام عزیزم چقدر نبودی همه مشکل داشتیم من خودم چندین بار به نی نی یار پیام دادم که شما ر ...

سلام

ممنون لطف دارین.

🦋🦋🦋

این سوال رو باید از نی نی یار بپرسین.

خودم نمی دونم.

یک کاربری داشتم که با ایمیل ثبت شده اما شماره ای بهش ندادم قبلا وقتی بازیابی زدم به همون ایمیل پیام آمد⬅️ چون اول ثبت نام با ایمیل بود.

الان رو نمی دونم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس سلام عزیزم چقدر نبودی همه مشکل داشتیم من خودم چندین بار به نی نی یار پیام دادم که شما ر ...

@niniyar_3  

سلام

ایشون سوال دارن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

✅️ اگر شماره جدید دارین می تونین از تنظیمات شماره رو عوض کنین.

اما دیگه با آن شماره نمیشه کاربری ساخت.

@niniyar_3  

سلام عزیزم یک سوال دارم 

عزیزم من با شماره ثبت نام کردم و لی الان توی تنظیمات کاربریم میشه ایمیل هم ثبت کرد 

سوال من اینه میشه کاری کنم که در صورتی که رمز ورودم فراموشم شد برای بازیابی رمز عبور پیام به ایمیل من ارسال بشه ؟ نه به شماره ؟ 

چون شماره مال مامانمه میترسم کسی بره سر گوشیش بازیابی رمز عبور کنه و دسترسی من قطع بشه 

یعنی درسته من با شماره ثبت نام کردم ولی می‌خوام پیام بازیابی رمز عبور به ایمیل ارسال بشه نه به شماره 

چیکار کنم ؟ 

مثل قبلا که اگر با ایمیل ثبت نام میکردی برای بازیابی پیام به ایمیل ارسال میشد 

@niniyar_3 سلام عزیزم یک سوال دارم عزیزم من با شماره ثبت نام کردم و لی الان توی تنظیمات کاربریم میش ...

سلام دیگه فقط بازیابی با شماره ممکن قبلا با ایمیل هم میشد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت