2777
2789

مادرم همیشه من ندید چون من... حتی تو کادو گرفتن با اینکه حقوق بگیرم ودارمد دارم شاغل حتی هزارتومن بدون اجازش نمیتونم بردارم هرچی میخرم باید جواب پس بدم مانتو کوتاه بهم اجازه نمیده بپوشم، همیشه باید لباس آستین دار بپوشم..... وکل کار دیگه یادم نمیاد....... 

بچه نیستم به خدا دلم می‌خواهد خانم خونه خودم باشم شاید باورتون نشه من یک بار تنها جایی نرفتم شهرمون. دوسال پیش استاد دانشگاه بودم با اینکه ماشین دارم گفت سرویس بگیر شب خوب نیست تنها باشی‌... 

حقوق ازم میگره شاید باورتون نشه من ماهانه با حقوق 18 ملیون یک تومن حق دارم داشته باشم...... 

دیگه خستم بچه که نیستم.... 33 سالمه.... 

درخواسـت دوسـتـــی رد ❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوش وایسا دیگه. حقوقتو نده دیگه . بگو خرج دارم . وام بگیر بده طلا و بقیه حقوقتو قسط بده. هر ماه لباس مورد علاقتو بگیر. بذار قهر کنه. ماشینتو سوار شو دنیارو بگرد. 

منم تو شرایط شمام ولی آزادیمو خودم بدست آوردم. عزت نفس داشته باش. 

زبون نداری خواهر؟ ماشالله بالغ و عاقل ام هستی یک کلام بگو حقوق نمیدم اینجوری لباس میپوشم اینکارو میکنم تو الان خودت میتونی برا خودت تعین تکلیف کنی 

مامانم نمیزاره چه سمیه  

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری