2777
2789

مگه نباید دندان شیری بچه تو سن هفت سالگی  بیافته؟ 

ببرمش دکتر ؟

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محض اطمینان ببر دکتر. ولی دختر منم از هشت سالگی تازه داشت لق می‌کرد. الانم که ده سالشه هشتاد فقط لق کرده افتاده که از هشتاد افتاده ها سه تاش درنیامده  

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بله. هرچه سریعتر ببرش دکتر. به توصیه این و اونم که تا ده سالگی و بیست سالگی نیفتاد گوش نده. انشالله که چیز مهمی نیست ولی حتما باید بررسی بشه. از مادربزرگاشم در مورد سن افتادن دندونای خودت و همسرت سوال کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

هرچه دیر تر بیفته بهتره که جنس دندوناش خوبه دختر من ۵سالشه یکیو کندا یدونشم امروز پشتش دیدن داره دندون میاد بیرون بهش گفتم باهاش بازی کن بیشتر لق شه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ببر دندونپزشک اطفال عکس میگیره از فک ببینه دندون داخل فک رشد کرده یا نه،بعد اگه صلاح بدونه میکشه واس ...

ممنون عزیزم 

حتما میبرم ، دندون های شیریش خیلی ریز هست

بله. هرچه سریعتر ببرش دکتر. به توصیه این و اونم که تا ده سالگی و بیست سالگی نیفتاد گوش نده. انشالله ...

خودم زود افتاده اما همسرم دیرتر 

ممنون عزیزم 🌹 

هیچی گفت صبر کن گفت کلا سن رشد دندونش عقبه چون تو یک سالگیم اولین دندون شیری رو دراورد شما هم ببر عک ...

عزیزم ، انشاالله سلامت باشه 

پسر منم نه ماهگی دندون درآورد