2777
2789
عنوان

بلاخره کُشتَمَشششششش🥲#عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 187 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای نگو موش تو خونه خیلی بده ما یبار کوچیکش اومد خونمون خیی کوچولو بود داداشم کشید تو جارو 

سوراخ لوله جارو رو با نایلون پوشوندیم ولی زنده بود قشنگ اومده بود تو لوله بردیم کوچه باز کردیم فرار کرد رفت

لایک نکن خواهر منننن  
من اگه جرعت تورو داشتم الان بودم کالیفرنیا 

منم میخوام برم راهم نمیدن😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

اخی ☹️چطور تونستی بادمپایی انقدبزنیش تابمیره ؟ مرگ موش اگه بهش میدادی باز انقد سنگدلانه نبود

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.