2777
2789
عنوان

بلاخره کُشتَمَشششششش🥲#عکس

2359 بازدید | 187 پست

تقصیر خودش بود نباید میومد اینجا...🙁

لعنتی چند روز بود از خواب و خوراک انداخته بودتمون...🥲

حتی توی خوابم باهاش درگیر بودم...😪

من نمیخواستم بکشمش خودش مجبورم کرد😪☹️

طفلی دخترمم چقدر دوسش داشت😔

طفلی پسرم که وقتی با اون لحظه ی تلخ روبه رو شد😟

لعنتی خودت مجبورم کردی...😮‍💨

دیشب بعد از تموم شدن کار و قطع شدن نفساش کلی احساس غرورو خوشحالی کردم ولی امروز عذاب وجدان داره میکشتم😵‍💫😵

قصه از اونجایی شروع شد که تو دست شویی قایم شده بود وقتی رفتم داخل و درو بستم یهویی دیدمش مجبور به دفاع از خودم شدم انقدر با دمپایی زدمش تا نفسش قطع شد....😱

حالا بیایید دلداریم بدین من دلم نمیخواست قاتل باشم یهویی پیش اومد🥲😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر فولاد زره چجوری کشتیش😂😂 بابا دلاوری هستی شیر زننن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یا حضرت عباس من بودم فقط جیغ میزدم چ دلی داری خدایی 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

وقتی میگم چند لحظه برم تو نی نی سایت ببینم چخبره ،  محتوای نی نی سایت :

استفاده کن از محتویات😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂