اگر ی نفر بهتون بگه اگر میتونستم مدال درست کردن جنگ روانی رو بهت میدادم چه واکنشی نشون میدید؟
و اگر شما به ی نفر این جمله رو بگید توقع چه واکنشی از سمت طرف مقابل دارید؟
در صورتی که هیچ کدوم قصد انجام اینکارو نداشتید و از روی عصبانیت گفتید
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
ینی طرف دنبال شره و همش دنبال دعواعه خیلی بداخلاقی؟
نه فکر نمیکنم
کلا مخاطبم زود عصبانی میشه به گفته ی خودش
و معمولا بعد بحث میگه به حرفای موقع عصبانیتم توجه نکن
بیشتر میخوام بدونم اگر همچین چیزی میگفتید توقع داشتید چطور باهاتون برخورد بشه
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
بستگی داره طرف چقدر برام مهم باشه...اگه جایگاه مهمی تو زندگیم داشته باشه مثلا خانوادم باشه قطعا با احترام بهش دلیل ناراحتیمو میگفتم ک البته نه با جنگ و دعوا
بستگی داره طرف چقدر برام مهم باشه...اگه جایگاه مهمی تو زندگیم داشته باشه مثلا خانوادم باشه قطعا با ا ...
درسته،فکر میکنم باید همینکارو کنم.
اهان متوجه شدم بستگی داره کی باشه اگه خیلی باهاش شوخی داشته باشم و راحت باشم نه زیاد نارحت نمیشم و ...
درسته،ممنونم بابت راهنماییتون