2777
2789
عنوان

برداشتتون از این جمله چیه؟

105 بازدید | 8 پست

اگر ی نفر بهتون بگه اگر میتونستم مدال درست کردن جنگ روانی رو بهت میدادم چه واکنشی نشون میدید؟

و اگر شما به ی نفر این جمله رو بگید توقع چه واکنشی از سمت طرف مقابل دارید؟

در صورتی که هیچ کدوم قصد انجام اینکارو نداشتید و از روی عصبانیت گفتید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی طرف دنبال شره و همش دنبال دعواعه خیلی بداخلاقی؟

نه فکر نمیکنم

کلا مخاطبم زود عصبانی میشه به گفته ی خودش

و معمولا بعد بحث میگه به حرفای موقع عصبانیتم توجه نکن

بیشتر میخوام بدونم اگر همچین چیزی میگفتید توقع داشتید چطور باهاتون برخورد بشه

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
بمن‌ اگه بگن ای میخندم که نگو

😅😂

بستگی داره طرف چقدر برام مهم باشه...اگه جایگاه مهمی تو زندگیم داشته باشه مثلا خانوادم باشه قطعا با ا ...

درسته،فکر میکنم باید همینکارو کنم.

نه فکر نمیکنم  کلا مخاطبم زود عصبانی میشه به گفته ی خودش و معمولا بعد بحث میگه به حرفای موقع ...

اهان متوجه شدم

بستگی داره کی باشه اگه خیلی باهاش شوخی داشته باشم و راحت باشم نه زیاد نارحت نمیشم

ولی اگه یکی که درحدسلام علیکیم اینو بگه نارحت میشم

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
اهان متوجه شدم بستگی داره کی باشه اگه خیلی باهاش شوخی داشته باشم و راحت باشم نه زیاد نارحت نمیشم و ...

درسته،ممنونم بابت راهنماییتون