2777
2789
عنوان

😭😭وای خدا دارم میمیرم از استرس

270 بازدید | 16 پست

رفته بودم از سایت الان دوباره برگشتم 

فردا امتحان شیمی دارم یه دور خوندم حس میکنم هیچی بلد تیستم😭معلممون گفت کتابو بخونی کافیه ولی سوالام سخته

نمیدونم چیکار کنم 

تو یه گروه عضوم هرکی تو یه روز حتی وقتی مدرسه میرن ۱۰ ،۱۱ساعت میخونن منم فوقش ۵ ساعت که اونم بی کیفیت نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭

بی عرضه و تنبل نباش منم 6 ساعت میخوندم ولی باکیفیت

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بچه های کنکوری و مدرسه ای توو سایتی که خانومای متاهل و باردار هستن چکار میکنن؟؟؟؟

بخدا مناسب شما نیست عزیزم بهتره همه برنامه ها و سایتارو پاک کنی تمرکزتو بذاری رو درست. 

اینجوری هی وسوسه میشی گوشیتو چک میکنی معلومه درس نمیخونی

شاید مسخره کنی:) 

ولی هییشکی جز خدا هواتو نداره 

دیدم که میگم:) 

دقیقا حرف دل منو میزنی 

ولی خب هیشکی جز خودش هواتو نداره 

دو رکعت نماز بخون بعدش توسل کن قول میدم جواب میده 

برا من هر وقت تو درسا مشکل پیش میاد جواب میده؛.. 

کدوم فصل رو امتحان داری؟

هر کی هر چی میگه باور نکن. از کجا می‌دونی چجوری تایم مطالعه‌شون رو حساب می‌کنن یا اینکه کیفت مطالعه‌شون چقدره؟ اینا رو نمیگم که شل کنی، میگم که استرس الکی نگیری. سعی کن برای خودت برنامه بنویسی که بدونی قراره چی کار کنی. کمالگرا هم نباش. فوقش اینه یه نمره رو از دست میدی و یه چیزی رو بعد از امتحان یاد می‌گیری 🤷🏻‍♀️ 

من دهمم تجربی استرس میگیرم وقتی میبینم بقیه بچه ها بیشتره من میخونن یا یه درس دیکه رو میخونن

من سال کنکور خوندم البته من انسانی کنکور دادم دیپلمم تجربی بود دو رقمی شدم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
الان سه ساله تو سایتم اگه میخواست بگیره همون اول گرفته بود

دختر جان دقت نداریا 

دارم میگم اون کانال که گزارش کار میفرستن و میگن ۱۰،۱۱ ساعت خوندیم حذف کن 

اینا رو میبینی انگیزه ات کم میشه

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

من رشتم انسانی بود روز چهارپنج ساعت میخوندن اون آخرا بیشتر.

رتبمم شد ۵۸۰۰ منطقه یک

الانم دانشجوعم

خیچ ربطی ب ساعت مطالعه نداره

نکته طلایی:اونقدر غرق درس شو که اصلا نفهمی زمان چقدرگذشته

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛