بی عرضه و تنبل نباش منم 6 ساعت میخوندم ولی باکیفیت
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کی هر چی میگه باور نکن. از کجا میدونی چجوری تایم مطالعهشون رو حساب میکنن یا اینکه کیفت مطالعهشون چقدره؟ اینا رو نمیگم که شل کنی، میگم که استرس الکی نگیری. سعی کن برای خودت برنامه بنویسی که بدونی قراره چی کار کنی. کمالگرا هم نباش. فوقش اینه یه نمره رو از دست میدی و یه چیزی رو بعد از امتحان یاد میگیری 🤷🏻♀️
من دهمم تجربی استرس میگیرم وقتی میبینم بقیه بچه ها بیشتره من میخونن یا یه درس دیکه رو میخونن
من سال کنکور خوندم البته من انسانی کنکور دادم دیپلمم تجربی بود دو رقمی شدم
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)